Ülker Gene Bozuk Gene Hüsran!

Migros'tan almış olduğum Ülker O'lala Waffle Kek pakette Muz&Çikolata diye belirtilmesine rağmen ürünün ambalajında gösterildiği gibi içeresinde muza ...
Ülker Çokonat'tan taş çıktı az kalsın dişimi kıracaktım! Üçlü Çokonat almıştım yerken ağzıma sert bir şey geldi fındık diye düşündüm ama çok sertti bir baktım, siyah bir şey masaya attım tak diyor, taş çikolatanın içine nasıl girer anlam veremiyorum. Ülker'e yakışmıyor dikkat dişimden olacaktım!
Marketten almış olduğum Ülker çikolata bozulmuştu. Çocuklar fark etmeden yiyip zehirlenebilir tarafımla iletişime geçilmesini istiyorum.
Aldığım Ülker fındıklı çikolata bozuk çıktı. İlkinin rengi bozuktu tattık. Tadı bozuktu. İkincisi de böyle rengi görseldeki gibiydi. Tadamadık sürekli alışveriş yaptığımız bir markanın bu şekilde özensiz olması değişik geldi. Bu durumda hatanın düzeltilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.
19.03.2023 Ülker caramio çikolata aldık ve küflenmiş gibi çıktı ekstra olarak tadın da bir tuhaflık vardı her zaman alıp yediğimiz markadan böyle bir şey çıkması bizi üzdü inşallah başka kişiler de mağdur olmaz böyle şeylerden. Lütfen ilgilenir misiniz.
Epey bir zamandır tüketmiş olduğum Ülker marka çikolata sütlü olan bozuk çıkmıştır. Bu başıma 3 kez gelmektedir biliyorum ki Ülker'in kalitesinden ödün vermeyeceğini fakat 3. Kez başıma geldiği için yazmak zorunda kaldım umarım şikayetim dikkate alınır.