12 Ekim 2022

Ülker marka susamlı çubuk kraker almıştım. Çubukları yiyip bitirdikten sonra pakette kalan susamı yemek istedim. Elime döktüğümde içinde fare pislikleri gördüm. Marketten yeni aldığım Çokonat'ı da marketten gelirken yemek için açıp ısırdığımda inanılmaz kötü bir koku ve tat geldi. Yol ortasında midem altüst oldu. Helal para kazanmak herkesin harcı değil ne de olsa. Tıpkı sizin olmadığı gibi hakkımı helal etmiyorum. O susamları çocuklarım da yiyebilirdi. Belkide çubuklarda da vardı. Yazıklar olsun.

Ülker Logo
13 Ekim 2022 15:13

Sayın ilgili, Müşterimizin bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Hatice
18 Ekim 2022 20:44

18 Ekim 2022 salı (bugün) evimden numune alındı. İncelemeye gönderileceği ve bu konu hakkında daha sonra şahsıma geri dönüş yapılacağı söylendi. Süreç hakkında bir gelişme Olduğunda mutlaka güncelleme yapacağım yazımda. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim, hiçbir gerekçe o fare pislikleri ile ilgili haklı bir yanıt olamaz.

Hatice
27 Ocak 12:11

Üzerinden epey geçmesine rağmen hiçbir dönüş olmadı. Özür dilemeye tenezzül etmediler. Bu konunun CİMER'e ulaşması gerektiğine artık eminim.

Ülker Sütlü Çikolata Renk Ve Görünüm

3 hafta önce

Marketten iki paket Ülker sütlü çikolata aldım ikisi de şekil ve renk konusunda çok kötü görünüyor. Geçen aldığım çubuk krakerlerde paketi yeni açmama rağmen bayat gibi. Gramaj 80 Gr dan 60 grama düşmüş bunu yaparken ü harfine benzetmek istenmiş fakat hiç hoş olmamış paketi açmadan geri götürecektim...

Ülker Sütlü Çikolata Renk Ve Görünüm

20 saat önce

Bugün marketten iki adet piko çikolata aldım. Tarihleri geçmemiş olmasına rağmen görüntü ve renkleri bozuktu. Tadına bakamadım bile, o kadar kötüydü ki. Ülker gibi büyük bir firmadan böyle bir şey beklemezdim. Onlar da kalitesini bozmuş. Artık bununla ilgili bir dönüş bekliyorum.

2 gün önce

Tamamen bozulmuş bir ürün aldım. Yazık verdiğim ücrete, rengi bile çok kötü. Açtığımda berbat çıktı. Markete götürdüğümde ürünü satmışım diye inkar etti. Biz haklarımızı nerede arayalım? Gerekirse fotoğraf da atarım, benim için hiç sorun değil. Ama bunun incelenmesi lazım.

2 gün önce

Bugün Ülker çikolatalı gofret extra aldım tarihi geçmemesine rağmen çikolatanın rengi ve tadı bozulmuş çıktı. Buzdolabına filan koymamıştım marketten aldım evde açtım ve kötü çıktı. Bu sorunu bu çikolatada birkaç kere daha yaşamıştım bu sefer yazmak istedim. Konuyla ilgili dönüş yaparsanız sevinirim...

0 Yorum

Ülker Şikayetvar üye markasıdır