Ülker ile ilgili

Ülker Çikolatamdan Plastik Cıktı

Buse
Buse 12 Mart 02:36
Ülker Çikolatamdan Plastik Cıktı

Marketten metro big3 çikolatanızdan aldım. Yediğimde ağzımda değişik bir tat bıraktı. Tarihine baktım daha vardı. Son lokmamı aldığımda içinden plastik siyah bir parça cıktı. Ben istifra ederek midemi çikolatalardan kurtardım. Ama çok kızgınım küçük çocuğum var o da yemiş olabilirdi. Böyle bir markaya asla yakışmadı. Sonuna kadar da şikayetimi sürdüreceğim.

Ülker Logo
Ülker13 Mart 09:58

2 hafta önce

Ülker Çikolatin Bozulmuş Çikolata

Şok marketten aldığım Ülker çikolatin adlı çikolata bozulmuş ve tadı çok kötüydü. Son kullanma tarihi geçmemiş üretimden kaynaklı sanırım. Ülker'e durumu bildirdim geri dönüş alamadım. Sorunun giderilmesini istiyorum. Lütfen iletirseniz sevinirim. Sürekli kullandığımız markaya yakışmadı.

02 Mayıs

Ülker Dankek Magma Mini Çikolatalı 1 Adet Eksik Kek

30.04.2023 tarihinde marketten aldığım Ülker Dankek Magma Mini Çikolatalı hakkında bilgiler ve detaylar verilmiştir. Ürünü açtığımda ürün 6 adet olması gerekirken ürünün içinden toplamda 5 adet çıktı. Bu yüzden 1 adet eksik kek vardı. Ambalaj da tarih ve saat mevcuttur.

18 Nisan

Ülker Mini Metro Bozuk Çıktı

17/04/2023 tarihinde marketten aldığım Ülker mini metro paketini açtığımda çikolataların içinin boşalmış ve beyaz beyaz parçacıklar olduğunu fark ettim. Bu durum Ülker gibi bir markadan olması bizi çok üzdü. İnşallah sorunumuz en kısa zamanda çözülür.

17 Nisan

Ülker Senfoni Çikolata Eksik Paket

Şok market Karşıyaka Dedebaşı mahallesinden 15 Nisan 2023 tarihinde almış olduğum Ülker senfoni çikolatadan boş ambalaj ayrı paketlenmemiş çikolata ayrı çıktı diğer çikolataların çoğunun paketi sağlam yapılmamış ve üzerinde fındıklı yazıyor içinde fındık yok

17 Nisan

Ülker Ece Trio Çikolatanın İçinden Kıl Çıktı!

Ülker Ece trio çikolatanın içinden kıl çıktı! Yıllardır tükettiğimiz marka bu hiç hoş olmadı. 16 Nisan 2023 tarihinde Ankara Sincan merkez Gimsa marketten aldığımız paketli Ece Trio çikolatanın içinden paketi komple kaseye boşalttığımız zaman kıl çıktı. Bu bir gıda ürünü böyle bir şeyin olması üstel...