Ülker ile ilgili
  •   Çözüldü

Melike
Melike 17 Mart 22:34
Ülker Çikolatalı Gofret Üzerinde Baloncuklar Var

Ülker çikolatalı gofret aldım ve aldığım ürünün son kullanma tarihi geçmemesine rağmen üzerinde anlam veremediğim baloncuklu bir tabaka vardı. Son kullanma tarihi ( 10.04.2023 ) var fakat ürün bozuk. Maalesef yiyemedim attım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Ülker Logo
Ülker19 Mart 11:23

20 Ocak
Göktürk sonuçtan çok memnun

Ülker Çikolatalı Gofrette Eksik Ürün

19.01.2023 tarihinde marketten çocuğumuz için aldığımız bizim de severek yediğimiz Ülker çikolatalı gofretin 2. Kez kusurlu çıkması üzücü bir durum.

05 Ocak

Ülker Bozulmuş Çikolatalı Gofret

Ülker çikolatalı gofret tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Çok sevdiğim çikolatadan tiksindim. Fotoğraflarını ekleyeceğim. Daha önce de defalarca başıma gelmiş olmasına rağmen bir şey demiyordum ama bu kadar da olmaz artık hep mi Ülker'in ürünlerinde bozuk denk gelir anlayamıyorum ki.

28 Aralık 2022

Ülker Çikolata Bozulmuş Benek Benek

Aldığım ürün bozuk çıktı yenilecek gibi değildi üstünde benek benek olmuş küflenmiş gibi paketin içindeki insanların sağlığıyla oynanıyor mini paketinin içinden çıktı ne yapılacak almayalım bir daha üründen tarihi bile geçmemiş Ülker çikolatalı gofret.

Ülker Çikolata Bozulmuş Benek Benek
27 Aralık 2022
Hasan'ın Teşekkür Mesajı

“İlginiz alakanız için teşekkür ederim. Allah kolaylık versin.”

Ülker Bozuk Ürün Satıyor

Avcılar ıspartakule bizim evler 7 aypa market şubesinden 27 Aralık salı günü satın almış olduğum 4 adet Ülker çikolatalı gofretlerin tarihleri geçmiş....