Ülker ile ilgili

Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
Büşra 24 Mart 22:40
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle bana ulaşan Ahmet bey çok kibar şeker gibi bir beyefendiydi ürünümü alıp yerine başka ürünler hediye edip güzel bir şekilde telafi ettiler teşekkür ederim Ülker”
Ülker Bozuk ve Boş Paket

Bugün marketten aldığım 2 Ülker bisküvili çikolatadan biri bozuk diğeri ise paketin yarısı boş baktım açık mı diye paketi açılmamış bile. Yediremedim çocuklarıma. Hem param ® çöp oldu hem de böyle büyük bir markaya yakıştıramadım gerçekten.

Ülker Logo
Ülker25 Mart 10:18
Büşra
Büşra28 Mart 20:25

04 Mart

Ülker Rondo Bozuk Ve Hatalı Çıktı

En sevdiğim ve sürekli yediğim bisküvi olan Ülker Çilek kremalı Rondo bisküvim tarihi geçmemesine rağmen hem bozuk hem de hatalı çıktı. Ülker imajına uymadı... Daha önceden de Ülker sütlü çikolatam tarihi olmasına rağmen bozuk çıkmıştı. Bu sefer de olunca bildirmek zorunda kaldık.

22 Şubat

Ülker Probis Bozuk Çıktı

Ülker Probis aldım çikolatasında beyazlıklar var ve bozuk gibi kokuyor 1 tane yiyecektim cesaret edemedim çok sevdiğim bir bisküvi ama böyle olması beni üzdü. Ambalajına baktım herhangi bir yırtık ve hava alacak bir yer göremedim üretim kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ülker Probis Bozuk Çıktı
30 Aralık 2022
İlknur'un Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ederim ilginize”

Ülker Halley Bisküvi Bozuk Çıkması

Ülker Halley bisküvi bozuk çıktı. Son günlerde bozuk çıkma sorununu Ülker markasında çok yaşıyoruz. Daha bir gün öncesinde aldığım caramio çikolata bo...

15 Kasım 2022

Ülker Coco Star Atıştırmalık Ürünün Bozukluğu

10.11.2022 tarihinde X bir marketten almış olduğum Ülker coco Star atıştırmalık ürünün son tüketim tarihi 06.05.2023 olan ürünün belirlenen 6 adet sunmuş olduğu ve bisküvilerin üzerinde bulunan çikolatasının bozulduğu tarafınca tespit edilmiştir. Lütfen gereğinin yapılmasını en kısa sürede yapılması...