09 Mayıs

Marketten aldığım bisküviler asla erimiyor, kaynamış suyla dahi topak kalıyor. Rengi de koyu gibi, zaten fazla fırınlanmış olabilir ya da içindeki malzemelerden kaynaklı. Bu dönemde 1 lira dahi hesap yaparak alıyoruz. Çocuğumuza yanlış üretilenleri bedava verin. Paramızla rezil olmayalım, benim çocuğum bunu her gün yiyor.

Ülker Logo
09 Mayıs 14:14

Sayın ilgili, Tüketicimize e-mail ile bilgi verildi. Saygılarımızla, ÜLKER Müşteri İletişim Merkezi

Ülker Kapalı Paketin İçindeki Cici Bebe Bisküvisi Bayattı

3 hafta önce

Cici Bebe bisküvisi aldım bebeğim için sürekli alıyorum ilk defa kutunun içindeki paketi açtım bisküviler bayattı. Marketi götürmeme rağmen kabul etmediler. Firmaya sesleniyorum daha dikkatli olursanız sevinirim. Bebeğime veriyorum zehirlenebilirdi daha dikkatli olalım

14 Haziran

Ülker Cici Bebe bisküvisinin içinde kıl çıktı. 1 kg'lık paketin içinden nasıl güvenip tekrar alabilirim? Şikayetçiyim. Şok marketten almıştık, fotoğrafları da var. Hatta bir anne olarak soruyorum size, nasıl güvenip tekrar çocuğuma alabilirim? Her yere şikayet edeceğim.

Ülker Markasına Ait Cici Bebe De Yabancı Madde

25 Nisan

20 Nisan'da marketten aldığım Ülker markasına ait Cici Bebe bisküvisinde topak topak atık hamur parçasına benzer bir şey çıktı. İlk defa böyle bir şeye rast geldim, küçük bir şey de değil. Gözden kaçsın, çok sık tükettiğim bir üründü. Bundan da soğuduk, çok şükür.

Ülker Markasına Ait Cici Bebe De Yabancı Madde

0 Yorum