Elif
20 Eylül

Geçen gün Ülker markasının 9 kat tat ince ince fındıklı kremalı gofretini aldım. Fakat gofretlerinin hepsinin içinde belli miktarda krema eksik. Hatta bir tanesinde hiç krema yok sadece boş gofret koymuşlar. Bu markadan böyle bir şey beklemezdim. Bir daha alacağımı zannetmiyorum. Umarım müşteri temsilcileri ilgilenir.

20 Ekim 11:43

1 ay önce Ülker 9 kat tat gofretin içi boş çıktığı için buraya şikayet yazmıştım. Yazdığım gün Ülker müşteri hizmetleri ulaştı ve sorunu çözmek için gofreti alıp inceleteceğini söyledi. Aradan 1 ay geçti fakat kimse gelmedi veya bilgi verilmedi. Başlarında savmak için yapmışlar sanırım. Bu markadan böyle bir ilgisizlik beklemezdim.

Ülker Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 4 dk
Ülker Logo
20 Eylül 14:24

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Ülker Bayat Ürün Bozulmuş

Esra
27 Ağustos

Kat kat tat çilekli ürününüz bayat çıktı. 4 adet aldım, birini yedim sadece o öyledir sandım ama diğerleri de öyle. Paketten dokununca belli oluyor. Açılmadı kalan 3 adet 27.08.2023 tarihinde alındı, son kullanma tarihine daha da var ayrıca. Aynı marketten kakaolu fındıklı da aldık, ama onlarda bir ...

Eslem
10 Ekim

Ürünün son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen görüntüsünden çok net bozuk olduğu belli çok çok kötü bir görüntüsü var bir çikolata yiyecektim miden bulanıyor şu an görüntüye gerçekten bir daha almam daha da bir şey söylemem bu görüntüye Bir daha gerçekten böyle bir şeyle karşılaşmamak için alm...

Ülker Çikolata Bayat Rengi Tuhaf

Emral
10 Ekim

Ülker Napoliten çikolata 2 defadır rengi bir tuhaf tadı çok değişik üstelik tarihi de geçmemiş ürünü marketten alıp direkt açtık, herhangi bir bekleme bile olmadı. İçerisindeki bütün paketler aynı, sadece bir tanesi değil. Bu nasıl oluyor? Yetkililerden ricam incelenmesi.

Sümeyye
20 Eylül

En sevdiğim Ülker çekmece çikolata almıştım. Ama maalesef ki bir hevesle açtım baktım ki rengi bozuk çıktı ve tadı da çok kötüydü bozuktu yani. İlgilenirseniz sevinirim. Ülker den böyle bir şey beklemezdim 21.06.2024 son kullanma tarihi olduğu halde bu şekilde.

Bakış
20 Eylül

20.09.2023'te İzmir murat reis konaktan uykusuz tekelden Ülker çikolata aldım. Resimlerde görüldüğü gibi bembeyaz çikolata tadına bakayım dedim belki soğukta kaldığı için ki İzmir'de hava 36 derece olmasına rağmen tadı çikolata tadı değil ve içerisinde top top parçacıklar var inanılmaz midem bulandı...

0 Yorum

Ülker Şikayetvar üye markasıdır