- Çözüldü
Ülker Didonun Köpüklü Çıkması
23.03.2023 tarihinde Ülker Dido çikolata aldım. Her zaman yediğimiz çikolatanın dışında köpükler mevcuttu. Hadi 1 tanesi böyle çıksa olabilir deyip ge...
Bugün Marketten Dido Trio aldım üstü beyaz beyazdı tadı da çok farklıydı önceki yediğim Dido Lara benzemiyordu. Bozuk olabileceği sonrada aklıma geldi. Son kullanma tarihinin bitmesine daha 7 ay vardı. Umarım ilgilenirsiniz. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Kardeşim Bakkala gidiyor ve bir adet çikolata alıyor çikolatanın ismi Ülker Dido ve bu ürün rengi değişik ve farklı bir renk almış olarak gözüküyor bizde yiyemedik yani yenecek gibi bir şey değildi ürün hala bende atmadım nasıl olacak bilmiyoruz birkaç defa daha böyle oldu umursamadık.
Ülker Dido gofret çikolatanın içinde yamuk duruyor lezzetide güzel değil nasıl büyük bir firma böyle dikkatsiz olabilir demek ki bu kadar güvenmeniz g...
Dün gece yani 20.02.2023 02:00'de Ülker Dido çikolata aldım bozuk ürünü geçtim ürün ürün değil. Küçük kardeşim 2 3 ısırıp almış umarım bir sorun olmaz çünkü ürün ürün değil ölüm gıdası. Ülker'i aradım müşteri hizmetleri gidip aldığınız yerde değiştirin diyorlar yol üstü bir yerden aldım geri dönüp ...
Ülker Dido trio içinden kurt çıktı tamda yerken hep alıp yediğim güvendiğim bir çikolata artık yemeyeceğim. Kurt önceden kalma kurumuştu canlı değildi...
Dün akşam oğlum hasta olduğu için hastaneye gittik. Oğlum çikolata istedi kantinden Ülker Dido çikolata aldık. Açtık içi hep küflenmişti. Çocuğum zaten hasta bir de onu görünce midesi bulandı zaten her şey pahalı bu zamanda alamıyoruz aldığımız marka şeyler bir de böyle bozuk çıkıyor lütfen gereğin...
Dün bakkaldan Ülker Dido kare çikolata aldım içinden kurt çıktı. Bunu ısırdıktan sonra gördüm, son tüketim tarihi bitmesine 1 ay var, insan sağlığı bu kadar mı önemsiz böyle bir markaya yakıştıramadım. Bunu bir daha asla satın almayacağım ve herkesin bunu görmesini sağlayacağım.
Daha öncesinde Ülker Instagram üzerinden yazdım fakat bir dönüş sağlanmadığı için buradan yazıyorum. Almış olduğum Dido çikolata beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu şekilde bozuk ürünler bence markayı zedelemekte tereddüt ediyorum açıkçası artık çikolata almaktan dönüşünüzü rica ediyorum.
Ülker Dido Trio aldım çikolatanın beyaz yerleri bile beyazlamış eşim emin olamamış bozuk mu bir bak bakalım dedi yiyemedim geriye çıkardım çok kötü bir tadı vardı. Sanırım hava almış çikolata kurumuş çatlamış her yeri dokunduğunuz her pul pul dökülüyor gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Ülker Dido trio XXL paketini almıştık ailece yemek için, yerken benim ağzıma sert bir şey geldi başta sertleşmiş çikolata zannettim ama ağzımdan çıkarttığımda hayvan tırnağına benzer bir tırnak çıktı büyük Dido paketi 272 gramlık olan bu nasıl bir saçmalık anlayamadık!
Ülker firmasına ait olan Dido frambuazlı gofret çikolata aldım fakat üründe gofret yoktu dümdüz çikolataydı. Cidden böyle bir markadan, böyle bir üründen böylesine bir hatayı beklemezdim. Oysaki Dido en sevdiğim çikolataydı. Çok üzüldüm ve sanırım bir daha Dido almayacağım.
Geçen gün bir marketten aldığım Ülker Dido marka çikolata bozuk çıktı. Son kullanma tarihine varken henüz bu sorunla sürekli karşılaşıyorum. Fakat uğraşmak istemiyordum ama çocuğum yemeden fark ettim resmen ufalanıyor ve kötü kokuyordu. Allah'tan aldım elinden hemen biraz daha dikkatli olunsa keşke.
Çocuklarımın tek sevdiği Ülker Dido Gold çikolataydı ama bugün aldığımda bozuk olduğunu gördük renk değişikliği ve üzerinde nokta nokta desenler vardı sanki erimiş ve tekrar donmuş gibiydi üzerindeki Dido yazısı bile yoktu Ülker'in bunu en kısa zamanda telafi edeceğini düşünüyorum.
Ankara İncirli Yunus marketten 07.01.23 tarihinde Ülker Dido Kare aldım fakat son kullanım tarihi (04.07.23) geçmemesine rağmen ürünün rengi değişmişti ve tadı acıydı. İlk tercihimiz her zaman için Ülker'dir. Çocuğumuza alıyoruz güven sarsıcı olmaması lazım.
Ülker Dido Gold çikolatası aldım daha son kullanma tarihi geçmemesine rağmen aldığımı çikolata bozuk çıktı kullanım tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıkması garip. Normal renginden tamamen farklı ve bazı kısımlarda delikler var acaba kurtçuk mu bu hale getirdi bilmiyorum.
23 Aralık cuma günü Bim'den aldığım Ülker Dido Gold gofretin içinde gofret yoktu, sadece çikolata vardı. Tarihinde veya ambalajında bir sıkıntı yoktu bayat da değildi fakat içinde hiç gofret yoktu sadece çikolata vardı. Hatalı üretim. Marketle alakalı olduğunu sanmıyorum
Geçenlerde Ülker Dido aldım, bozuk çıktı. Son kullanma tarihi geçmediği halde çikolata çok kötü durumdaydı. Artık nasıl güvenip alacağım bilmiyorum. Çikolatanın rengi beyazlamıştı kötü durumdaydı, resimlerini çektim aldığım markete götürdüm ilgilenmedi bile.
Ülker Dido trio çikolatayı açtığımda yanında ve üstünde beyaz bir şeyler olduğunu gördüm üretimle alakalı bir sorun olmuş herhalde ilgilenirseniz sevinirim. Boyaya benziyor fakat boya demek istemeyiz böyle bir hata olduğunu düşünmüyorum .