Bozuk Ülker Çikolata
Şikayetim dikkate alındı ve çözüldü teşekkürler
Şikayetim dikkate alındı ve çözüldü teşekkürler
Ürünü bugün bir marketten Hobby çikolata aldım. Eve gelip paketi açtım ve ısırık aldıktan sonra içerisinde kıl çıktı. Bunun üzerine fotoğraf ve video çektim. Bu konu hakkında bana geri dönüş sağlayıp yardımcı olursanız sevinirim, çünkü severek yediğim ve tükettiğim bir çikolata.
Bugün Kooperatif marketten 8'li Ülker Halley paket aldım. İçinden 7 adet çıktı. Ülker'den böyle bir şey beklemiyorduk. Çok üzüldük. Gördüğüm kadarıyla birkaç kişinin başına böyle bir şey gelmiş.
Değirmendere Gölcük yalı mag. Şok marketten % 25 şekersiz Ülker çikolata aldım. Açtıktan sonra fark ettim ki 2 adet eksik ispat edemeyeceğim için geri götüremedim. Ama videoya çektim. Çikolatanın 2 yanından kirik bir şekilde eksikti. Normal kesilmiş değil kırıktı.
Şok marketten aldığım Ülker çikolatin adlı çikolata bozulmuş ve tadı çok kötüydü. Son kullanma tarihi geçmemiş üretimden kaynaklı sanırım. Ülker'e durumu bildirdim geri dönüş alamadım. Sorunun giderilmesini istiyorum. Lütfen iletirseniz sevinirim. Sürekli kullandığımız markaya yakışmadı.
30.04.2023 tarihinde marketten aldığım Ülker Dankek Magma Mini Çikolatalı hakkında bilgiler ve detaylar verilmiştir. Ürünü açtığımda ürün 6 adet olması gerekirken ürünün içinden toplamda 5 adet çıktı. Bu yüzden 1 adet eksik kek vardı. Ambalaj da tarih ve saat mevcuttur.
Marketten almış olduğum Ülker çikolata bozulmuştu. Çocuklar fark etmeden yiyip zehirlenebilir tarafımla iletişime geçilmesini istiyorum.