Turuncukasa Şikayet 20 Gündür Gönderilemeyen Ürün

24 Mayıs 2023 11:57

Trendyol aracılığıyla Turuncukasa üzerinden 6 Mayıs günü ürün satın aldım. Kredi kartımdan ödeme tahsil edilmiş oldu. 8 Mayıs günü ürünün kargoya verildiği bilgisi geldi. 13 Mayıs gününden itibaren PTT Kargo ürününüz dağıtıma çıkarılmıştır mesajı atmaya başladı. Evde 1 kişi en az 4 gün mahsur kalmış oldu. Ne gelen var ne giden. Trendyol'u ile yazıştığımda ise, görevli kişi ben firmaya haber veriyorum ürün gelmezse iptal edersiniz bilgisini verdi. Üründen yine haber yok. Siparişimi iptal etmek istediğimde ise sadece iade ibaresinin olduğunu gördüm. Sonra utanmadan PTT gelip şubemizden alabilirsiniz mesajı attı. Trendyol u tekrar aradım. Bu iş ahlakına sığmayan durumu anlattım. Prosedür gereği ürünü almaya gitmediğimde iade olacağını ve firmanın uygun görürse geri ödeme yapacağını söylediler. Trendyol ile ilk defa sorun yaşıyorum. Muhtemelen Turuncukasa etik çalışmıyor. Ancak sorumluluk her iki firmanın. Yaklaşık 20 gündür mağdur edildik. Üstelik ürün yaşlı bir insana acil gerekiyordu. Turuncukasa gibi etik çalışma anlayışı olmayan ve müşteriyi mağdur eden bir firma ile Trendyol un çalışması büyük bir risk. Zira ben Trendyol güvencesiyle alışveriş yapıyorum. Bu güvenilmez firma ya da Trendyol un aramasını beklerdim. Bu ürünün parasının iade edilmesinden daha vahim, güven sarsıcı bir durum.

24 Mayıs 2023 12:38 (Şikayetten 41 dakika sonra)
Selin
Selin
24 Mayıs 2023 15:59

Merhabalar, Öncelikle hızlı geri dönüş için teşekkürler. Sürekli PTT Kargo ile çalışıyorsanız bu sorunu ilk kez yaşıyor olamazsınız. Bugüne kadar diğer kargo dirmaları söz konusu olduğunda hiçbir sorun yaşamamıştık. PTT Kargo sizi zor durumda bırakmış oluyor. İadenin olacağına eminim ama hep çok uzun beklemiş hem de 4 gün evde durmak zorunda kaldık. Trendyol size bilgi vereceğini iletmişti. Ancak arkadaş geçiştirmiş muhtemelen.

22 Kasım 2024 22:29
Trendyol'da Hayal Kırıklığı: Satışta Yanıltıcı Vaadler
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 18:31

İstoç Turk Ürün Elime Ulaşmadı

07 Kasım 2025 11:27
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol İade Talebim Teslim Almadan Reddedildi Mağdur Edildim

11 Temmuz 2025 08:57
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 11:10