01 Ağustos 2016

TurkNet İnternet Kesintisi!

29.07.2016 tarihinde kesinti başvurusunda bulundum. 28.07.2016 internet kesintisi oldu ve ben bir gün bekledim ve belki olur diye düşündüm. Fakat 30.09.2016 sorun neden çözülmedi diye sorduğumda hafta sonu teknik ekip çalışmıyoruz demezler mi 2 gün boyunca hayatı önem taşıtan bir uygulama bitirmem gerekiyor. Fakat ne yazık ki bu kurumu hata yapmışın hizmet sıfır devamlı da eskiden çalışıyordum sorun yüzünden bıraktım tekrar düzeltmişlerdir diye internet aldım fakat hayatımın hatası olmuş.

Engin 224 Okunma

Cevaplar

  • TurkNet Müşteri Temsilcisi04 Ağustos 2016

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirime istinaden gerekli kontroller yapılmış olup, mevcut durumda belirttiğiniz talebe istinaden, sizlerle yapılan görüşmede detaylı bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0850 288 8080 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ve [email protected] mail adresimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • TurkNet Müşteri Temsilcisi02 Ağustos 2016

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili şikayetiniz 10533631 numaralı kayıtla takip altına alınmıştır. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Engin 01 Ağustos 2016

    29.07.2016 tarihinde açtığım arıza hala çözülmedi ve kurumu defalarca arama ma rağmen bana dönüş yapılmadı. 01.08.2016 tarihi 21:00 call center yöneticisi olduğunu beyan eden bayan işlem sürecinin devam ettiğini ve teknik ekip mesai bittiği için işlem yapmadıkları söyledi. İptal edin hizmeti diyorum bana 159 TL ödeme çıkarıyorlar ve hizmet sözleşmesinde bana hizmet sunamıyorsunuz ödemem diyorum bana sözleşmede öyle bir madde oladığını bildirmektedirler. Kesinlikle bu kurumdan hizmet almayınız. Çok sorunlu ve sorunu çözemiyorlar sorunları...

  • TurkNet Müşteri Temsilcisi01 Ağustos 2016

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0850 288 8080 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ve [email protected] mail adresimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön