Turkıss Evde İnternet Bağlantı Ve Fatura Sorunları

Büşra
30 Ağustos 20:37

Turkıss firmasına ait evde internet kullanıyorum ama sözde asla internet bağlantım yok dahili hatları sürekli düşüyor arama başarısız oluyor. 399 olan internetim sözleşmemim beşinci ayında 499 oldu. İnternet hızını arttırdıklarını söyleyerek ama ortada internet yok. Fatura ödeme bir gün gecikse sürekli arıyorlar. Ama ben bağlantım yokken onlara ulaşamıyorum. Asla paralarını hak etmiyorlar. Uğraşmak istemediğim mahkeme vermedim ama mobil internetimin faturası bunlar yüzünden sürekli aşıyor.

profile profile

Yorumlar (13)

Türk Telekom a da geçsek turkıss iptal olur mu? İlla TurkNet şart mı

Anıl-berkay

Hiçbir bilgim yok. Türkissten önceki internetim türknetti. O yüzden aklıma TurkNet geldi. Türkiss TurkNet'in modemini kullandı. Sökmedik yani. Arayıp bir konuşun geçmek istediğiniz yere isterseniz.

Selahattin

Nereden başvurdunuz? Telefonla mı internet üzerinden mi yaptınız. Turkıss otomatik iptal mi oldu

Anıl-berkay

Telefondan yaptım. Türkissten önceki internetim türknetti. Zaten kaydım vardı daha önceden. Ama sanırım bu önemli değil. Şansınızı deneyin isterseniz.

Anıl-berkay

TurkNet'i aradığımda karşı tarafta muhatap bulamıyorum dedin. Biz bağlantıya geçeriz dediler. İnşallah halledersiniz dedim. Bugün türkissten mesaj gelince şaşırdım. Ne oldu nasıl yaptılar bilmiyorum. Sanırım yenisine geçince eskisi iptal oluyor. Bilemedim.

Anıl-berkay

Müşteri hizmetleri ile görüştüm telefonda. İnternetten buldum numarasını. Hizmet numarası istediler türkiss uygulamasından bakıp söyledim. Böyle bir hizmet numarası olmaz dediler. Biz bibakalım size dönüş yaparız dediler. Dönüş yapmadan 3 gün içinde halloldu.

Selahattin

Müşteri hizmetleri ile mi görüştünüz online mı başvuru yaptınız? Hizmet numarası istediler mi?

Bayram

Kral bende TurkNet'e başvurdum sıfırdan kurulum yapacağız yeni port ile kullanabilirsiniz dediler bende turkıss mağduruyum sana da böylemi dediler turkıss iptal mi oldu senin benimde salı günü kurulum yapacaklar inş TurkNet

Nejla

Bende sıfırdan kurulum yaptırdım TurkNet'e 3 gün oldu onu kullanıyoruz sorunsuz turkıssin modemi de duruyor köşede onların keyfini bekleyeceksek çok bekleriz fatura falan da ödemeyeceğim her yere yazdım şikayet ettim

Anıl-berkay

Ben hafta başı TurkNet'e başvurdum. Dün gece internetim açılmış TurkNet'te. Turkısste bana SMS attı bu akşama doğru. Aboneliğiniz sona ermiştir. Size hizmet vermek bir onurdur diye. Bütün bağımı kestim yani.

Anıl-berkay

TurkNet'e henüz ödeme yapmadım. Onların modemini kullanıyordum zaten. Bundan sonra faturalandırılır zaten.

Nazlı

Ne kadar ödeme yaptınız peki TurkNet için detaylı bilgi verir misiniz

Bayram

Kral bende TurkNet'e başvurdum yeni port ve sıfırdan kurulum ile internet kullanmaya başlayabilirsiniz dediler seninde öylemi oldu salı günü bağlanacak TurkNet ve turkıss iptal oldu mu senin

Turkıss Zor İptal Edilen Abonelik Ve İletişim Sorunları

Halil
14 Eylül 03:24

Elif
14 Eylül 00:33
Turkıss Firmasıyla Yaşadığım İnternet Ve Fatura Sorunları

Turkıss İnternet Aboneliğimi 13.09.2024 Tarihinde Sonlandırdım.

Bekir
13 Eylül 21:58
Turkıss İnternet Aboneliğimi 13.09.2024 Tarihinde Sonlandırdım.