Turkcell'den Aldığım Kulaklık Servisten Dönmüyor

27 Eylül

Edirne Erastanın içindeki Turkcell bayiinden Philips marka kablosuz bir kulaklık aldım. Turkcell'den alma nedenim herhangi bir problemde karşımda muhatap bulabilmekti. Yaklaşık 1 hafta içinde kulaklığın yüzde 40 tan fazla şarj olmadığını görünce Turkcell bayiine gidip sorunu anlattık. Bayii çalışanı kulaklığı alıp 11.07.2023 tarihinde Summit Teknik servise gönderdi. 21 gününde dönüş yapılacağını söylediler. Ancak defalarca aramama bayiye gitmeme rağmen servisle ilgili bir sorun olduğunu çözülünce döneceklerini söylüyorlar. 2 buçuk ay oldu. Kulaklık ile ilgili tek bir haber yok. Kulaklık duman oldu. İlk defa böyle bir sorumsuzlukla karşılaşıyorum. Turkcell'den böyle bir muamele beklemezdim.

Turkcell'den Aldığım Kulaklık Servisten Dönmüyor
27 Eylül 21:55

Turkcell Logo
28 Eylül 09:01
28 Eylül 09:06

Ben bu ürünü Turkcell den aldım ve arızalı çıktığı için yine Turkcell e teslim ettim ben Turkcelli muhatap alırım başkası ile iletişim kurmadım çünkü

Turkcell Değiştirilmeyen Bozuk Kulaklık

Haşim
30 Eylül

Ben bir süre önce Turkcell'in Van'daki bir bayisinden Bluetooth'lu bir kulaklık aldım. Bozuk çıktı. Üç ay boyunca gittim geldim. Çok eski müşteri olmama rağmen ve benim adıma dört faturalı hat olmasına rağmen kulaklığım değişmedi. Bilinsin istedim. Turkcell elektronik cihazlarda güven vermiyor.

Turkcell Bayi Hediye Beyanıyla Faturaya Ek Kulaklık Sattı!

Esma
22 Eylül

Migros AVM Turkcell bayisinde tarife değişikliği talebinde bulundum. İşlemi gerçekleştirdikten sonra bana 2 adet siyah ve beyaz olmak üzere iki tane kulaklık hediye ettiklerini söyledi çalışan. Fiş veya hiçbir şey kesilmeden direkt poşete konup bana teslim edildi. Daha sonra faturam kesildiğinde far...

Turkcell Kulaklıkların Kulaktan Düşmesi

Yeliz
26 Haziran

Turkcell aracılığı ile (faturaya kontratlı) aldığım kulaklık kulaklarımdan düşüyor. Oysa ki temsilci tarafından hiç şikayet alınmadığı bildirilmişti. İstediğim kulaklığın bu olmadığını bildirdiğim halde ısrarlar üzerine ve çok övülmesine istinaden satın aldım. Kampanyalı ürün olduğunu da belirttile...

Turkcell Hiç Kullanılmadan Bozuk Ürün

Merve
22 Haziran

2 adet kulaklık aldım biri hiç kullanmadan bozuldu, şarj olmadı,2 kez servise gidildi dedi. Sorun yok dendi cihaz şu an hiç açılmıyor. Şarjda olmuyor ve sorun yok diyorlar. Neredeyse borcu bitecek hiç kullanılmadı, artık bir çözüm. Değişim ya da iade istiyorum.

Turkcell Hiç Kullanılmadan Bozuk Ürün

Turkcell İade Etmek İstiyorum

Berat
22 Mayıs

Bugün Turkcell bayisinden kulaklık aldım fakat sesi çok az geliyor ve ben işyerinde kullanmak için almıştım. O gürültüde bu kulaklıktan ses alamıyorum. Ürünü açmak için denediğimizde ses gayet iyiydi. Şu an istediğimde ses çok az geliyor. Gürültüden dolayı ürün arızalı değil ama sesini beğenmediğim ...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır