Turkcell'de Yüksek Faturalandırma ve Kötü İnternet Deneyimi

Selin
13 Eylül 08:27

İnanılmaz, inanılmaz kötü bir hat. Doğru düzgün asla çekmiyor, internet aşırı yavaş. Turkcell'e geçerken aldığım 250 liralık faturalı hat 500 küsur olmuş durumda. Daha uygun tarife bakayım dedim ama 600'den aşağı yok. Böyle iş mi olur? Yurt dışı paketleri hiç yok. KB başına ücretlendirme yapıyorlarmış. Gerçekten yakın zamandaki ilk işim hat değiştirmek olacak.

13 Eylül 08:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Eylül 09:26

Merhaba Selin Hanım, Bildirimde bulunduğunuz bölgede inceleme yapabilmemiz için Turkcell uygulamamızdan "Yardım - Arama Bağlantı Kontrolü - Talep İlet" bölümünden detayları paylaşmanızı rica ederiz. Şikayetinizle ilgili son durumu "Taleplerim" bölümünden takip edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Turkcell olarak öncelikli hedefimiz, size en iyi hizmeti ve en yeni teknolojileri en uygun fiyatlarla sunabilmek olduğundan güncel fiyatlarımızı, hizmet kanallarımızı sürekli iyileştirmek ve yatırımlarımızı artırabilmek için düzenliyoruz. Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Bu kapsamda yıllık aboneliğinizin sona ermesi halinde SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Faturanıza mevcut paketinizin indirimsiz bedeli yansıyacaktır. Saygılarımızla, Turkcell

Fikri
28 Temmuz 11:33