Turkcell Yıllık Taahhüdün 12 Ay Yapılmaması

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım- Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebiniz incelendi. Memnuniyetiniz adına 20 TL iade başlatıldı. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell
Turkcell 10 Şubat 2023 tarihinde bitecek olan yıllık taahüdümü, 7 Şubat 2023 tarihinde yenilemek için çağrı merkezi ile yaptığım görüşme sonucunda yeni paket alarak taahhüdümü yeniledi. 1. Sorum 12 aylık taahhüt vermeme rağmen gelecek dönem paket bitiş tarihi olarak neden 9 Ocak 2024 tarihi verildi. 9 Şubat 2024 olması gerekmez mi? 2. Sorum paketi 2 gün erken yeniledim diye hesap kesim tarihi olan 10 Şubat 2023 tarihine kadar olan 3 günlük farkın tarafımdan talep edilmesi. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.