Turkcell Yıllık Paket Yenileme Sorunu
767görüntüleme

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Dijital Operatör uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. https://dijital.li/a7gQ8 Saygılarımızla, Turkcell

Büyük bir merakla cevabinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba Emel Hanım, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Bu kapsamda yıllık aboneliğinizin sona ermesi halinde SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Faturanıza mevcut paketinizin indirimsiz bedeli yansıyacaktır. Size özel kampanyalarımızı Dijital Operatör uygulamasından inceleyebilirsiniz. https://dijital.li/a7gQ8 Dilerseniz 0532 757 22 22 numaralı hattımızı ücretsiz arayarak mevcut tarife ve kampanyalarımızla ilgili bilgi alabilir, dilerseniz yeni tarife ve kampanyalarımıza abone olabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Dijital Operatör uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. https://dijital.li/a7gQ8 Saygılarımızla, Turkcell
Turkcell den yıllık internet +telefon +SMS paketi almıştım. Aynı paketle devam etmek istediğimde sözleşme yenileyemeyeceklerini ancak ihtiyacım olmayan bir üst pakete yıllık yenileme yapabileceğimi söylediler. Hiçbir sözleşmeyi kabul etmezsem de mevcut tarifemin yaklaşık 2 kati faturası olan pakete otomatik aktarılacağımı belirttiler. Herkese açık olan yıllık kullanım paketi bana kapalı. Turkcell den yıllık paket aldığım için cezalandırılmış gibi hissediyorum. Müşteri yetkilileri de hiçbir mantıklı açıklama getiremediler ya da çözüm üretmediler. En yakin zamanda başka bir operatöre geçeceğim.