Yıldırım mobil sistemleri elektronik sanayi ve ticaret ltd. Şirketi Gaziosmanpaşa merkez bayii tarafından babama yapılan usulsüz işlem art niyet için bu şikayeti yazıyorum. İlk olarak babam 2 ay önce bu şubeye gidiyor ve fatura ödeme işlemi gerçekleştiriyor buraya kadar her şey normal, babam yaşlı olduğu için tarifesinde data aşımı olmasın diye 12 TL karşılığında data koruma koymuştuk. öncelikle babamın haberi olmadan bunu kaldırmışlar ki.
Biz sabunu kullanım aşımı olup faturaya yansıyınca öğrendik daha sonrasında Okka marka kahve makinesi kampanyasından babamı yararlandırmışlar aylık 17 TL karşılığında 36 ay boyunca ödenecek şekilde bunda da sorun yok. 1 ay sonra aynı şube yine oraya fatura ödemeye giden babama yine Aynı kahve makinesini ücretsiz deyip hediye deyip vermişler ama yine 17 TL taksitle satıldığı bilgisi vermeden yine ne Hikmetse telefona virüs var bahanesi ile 100 TL'ye hafıza kartı satmışlar.
Babam yaşlı olduğu için yanıltıldı. İnternetten yaptığım araştırmalara göre bayinin ilk vukuatı değil. İnsanları yanıltıp mağdur etmeyi adet edinmişler. Yanıltmak için ellerinden geleni yapıyorlar
- - Görüntüleme
- 0Destekçi