Turkcell Ve Çocuğun Kullandığı Hattan Bizi Mağdur Edişi!
478görüntüleme

Hiçbir mantıklı dönüş olmadı. Akıllı stop, mobil ödeme kapalı özellikleri aktif olmasına rağmen bizi sömürdünüz. Haram olsun fazladan aldığınız her kuruş. 40 küsürlük son faturayı en son 107 TL ödedik. Akıllı stop varmış bir de. 532 yi aradığımızda bile oradaki gariban çalışanlar utanarak konuştular. Kopyala yapıştır cevaplara devam edin olur mu. Bu ülkede keriz çok.
10 yaşındaki çocuğumuzun yanımızda olmadığı zamanlarda haberleşebilmek için Turkcell hat aldık. Bayi ve 532 aranarak defalarca bu hattın çocuk tarafından kullanıldığı ve fatura bedeli dışında hiçbir ücret ödemek istemediğimiz belirtilmesine rağmen defalarca 9 yaşındaki çocuğun hattından finans dünyası ismi ile para çekildiği, en sonda iTunes'ten çocuğun 1700 TL lik alışveriş yapması ile görüldü. Faturalar otomatik ödemede olduğu için olay geç fark edildi. Apple ® 13 yaş altı tarafından alım yapıldığı için parayı iade etti. Ve bu süreç yaklaşık 1 hafta uğraşmamıza ve paranın hesabımıza geçip geçmiş dönem içinde kalan faturanın ödenerek olayın kapanmasıyla tamamlandı. 532 aranarak yapılan görüşmelerde kendi çalışanları tarafından bile haklılığımız, telefon hattının çocuk tarafından kullanılacağı belirtilmesine rağmen alışverişe kapatılamaması ile ilgili, söylenmiştir. Üstelik ücret aşımı engelleme bedeli alındığı halde. Geçmiş dönemlerde kaldığı içinde, telefona mesaj yollayarak yaptıkları finans dünyası ücretlerini iade etmediler. Yani mesajı yolluyorlar ve o mesaj ekrana direk geliyor, yanlışlıkla cebinizde dokunsanız tamama haberiniz bile olmadan aylık 15 TL faturanızda görüyorsunuz. Netice itibari ile Turkcell ile olan tüm aile bağımızı kopararak başka bir operatörün daha güvenli hatlarına geçiş yaptık. Milli firma olan Turkcell'i bu ayıbından dolayı kınıyorum.