Turkcell Uygulama Hatası Yüzünden Kota Aşımı

25 Eylül

19.09.2023 15:18 itibari ile sürpriz Firsat 10 GB internet paketinizden 25.09.2023 00:00 tarihine kadar geçerli 2048 MB kaldı. Turkcell uygulamasını hemen açtım doğru Bu mesajın gelmesiyle paketimi daha dikkatli kullanmalıyım. Daha sonra 19.09.2023 20:04 itibari ile sürpriz Firsat 10 GB internet paketinizdeki 10240 MB bitti. İyi de iki tane bankacılık işlemi bir de üstün körü haber başlıklarına baktım. Müşteri hizmetlerindeki bayan anlatıyor. 900 MB şu MB. Tamamda bana gelen mesajdan sonra ve sizin uygulamadan sonra kullanmadım. Bir mesaj daha 19.09.2023 20:05 itibari ile paket sonrası yurt içinde geçerli birinci 1 GB faydanız tanımlanmıştır. 25.09.2023 00:00 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetleri son iki saati hesaplamaz diyor. Gönderdiğiniz mesaj sın bir saat diyor. Ehh be kardeşim Turkcell gönderdiğin mesaja mı yüklememizi istediğin uygulaman gerçek veriyi göstermiyorsa benim gibi sadık bir müşterinin günahı ne? Ya önerdiğiniz uygulamanızı veya uyguladığınız tarifeyi iptal edin.

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 40 dk
Turkcell Logo
25 Eylül 01:39

Turkcell Logo
25 Eylül 11:35
25 Eylül 11:43

Klasik cevapları ve haklarımı biliyorum. Turkcell uygulamanız yüzünden mağduriyet yaşadım. Yüzde 80 bitti diye mesaj attığınızda sizin önerdiğiniz uygulamada da aynı şekilde gösteriyordu. Uygulamanız iki saat önceyi yansıtınca kota aşımı yaşadım. Sizlerde yüzde 80 mesajı attığınızda uygulamanızdaki verileri ve benim o anda giriş yaptığımı görebilirsiniz

Turkcell En Haksız Uygulama

Zekeriya
12 Nisan

Kullandığım paket bitmek üzere yeni paket seçmem gerek. Bana 3-4 paket uygunmuş. En ucuzu 130 TL'ye 10 GB internet, 1100 dakika konuşma. Ben bunu almak zorunda mıyım? Daha ucuz, 3 GB internet, 500 konuşma hakkı olan 60 TL'lik paketi almak istiyorum. Fakat siz o paketin bana uygun olmadığını söylüyor...

Turkcell Paket İptali Ek 10 GB

I. U.
2 hafta önce

15 Ekim'de ek 10 GB internet almıştım. Paketi iptal etmek istiyorum ama edemiyorum. Sabahtan beri 2222 ve 5555'e yazıyorum ayrıca uygulama içinde de çok fazla uğraştım ama bir türlü iptal edemedim. Ne yapmam gerekiyor, bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Turkcell İnterneti Bitmediği Halde Bitirtiyor.

Kadir
3 hafta önce

Normalde 1 ay 10 GB internet ucu ucuna yeterken şimdi 20 GB internet yetmiyor neye göre nasıl ayarladıklarını anlamış değilim. Eskisi gibi interneti çok kullanmadığım halde paket yenilemeye 1 hafta kala paketi bitiriyorlar sonra 50₺ ilk 1 GB yaslıyorlar yetmeyince 120₺ kim 3 GB paket alıyoruz ancak ...

Müzeyyen
30 Ekim

Turkcell 29 Ekim'de 10 GB internet hediye verdi, ancak o gün kullandığım sosyal medyadaki internet, paketimdeki sosyal medya internet limitinden düşmüş. Bu işten ne anladık? Ayrıca bu bir yanıltmadır. Sosyal medya internet kullanmıyor mu? Nasıl bir anlam karışıklığı?

Tuğçe
30 Ekim

Turkcell herkese 29 Ekim diye 10 GB internet verirken bana vermedi. Salla Kazan yapınca olacak dediler normal Salla Kazan kampanyalarından kullandım bilseydim salla kazanı bu hafta yapmazdım. 10 GB nerede 2 GB Instagram hediye verdi haksızlık bu. Turkcell den haksızlığım karşısında haftalık 10 GB in...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır