Turkcell Superbox Servis Sorunu
1.245görüntüleme

1 haftadır defalarca aramama rağmen sorunum çözülmedi üstelik benimle hiçbir alakası olmayan bir sebeple ve bugün Turkcell'den bildirim geldi sorununuz çözüldü diye kontrol ettim hala çözülmemiş ve müşteri temsilcisine bağlandım sorunun devam ettiğini onlarda teyit etti. En son modemi alıp bir Turkcell bayiine gidip atacağım onumu istiyorlar anlamadım kullanmayacaksam niye aldım niye fatura ödüyorum.
2 ay önce almış olduğum Superbox için 10 gün önce uygulama bildirimi geldi. Belgeleriniz eksik internetiniz kesilecektir yazıyordu. Bayı ile görüştüm herhangi bir eksik olmadığını bıldırdı. 20. Ocakta internetim kesildi 25 inde müşteri temsilcisine durumu anlattım evrakların sistemde tam olduğunu yanlışlığın 1-2 saat içinde çözüleceğini söylediler. Bunun üzerine defalarca kayıt bırakmama rağmen aciliyetini bildiriyoruz deyip kapattılar ve toplamda 1 hafta başvurumdan sonraki 3 gündür de hala interneti kullanamıyorum. Bir de ay sonu gelince benden tam fatura ödememi beklerler bugün de çözülmezse şubeye gidip sözleşmeyi fesih ettirip şikayet edeceğim