Turkcell Superbox Abonelik İptali
2.825görüntüleme

Değerli Turkcell yetkilisi bugüne kadar bu konuyla alakalı yapmış olduğum 100 lerce şikayet talebime vermiş olduğunuz "talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede cevap vereceğiz" cevabiniz artık samimi gelmiyor. Lütfen Türk adini taşıyan şirketinizin adına yakışacak şekilde mağduriyetimi giderin.

20.09.2021 tarihinde başlatılan aboneliğim müşteri hizmetlerine yaptığım 100 lerce talep, BTK, Tüketici Hakem Heyeti ve şikayet var a yapmış olduğum şikayetler sonucunda 18.01.2022 tarihinde sona erdirilmiştir. Aboneliğimi başlatırken bir imza ile işlemi hızlı bir şekilde yapan firmanız, söz konusu işlem iptal işlemi olunca bütün şikayet kanallarını kullanmama rağmen 4 ay da gerçekleştirebilmiştir. Böyle bir müşteri memnuniyeti politikası olamaz. Ve En kötüsü de turk insanına hizmet verirken oluşturmuş olduğunuz mağduriyetleri de turk ismini kullanarak yapıyorsunuz. Sizin gibi global bir şirketin küçük heseplar güderek Turk insanini mağdur etmesi kesinlikle kabul edilemez. Bu yaşamış olduğum mağduriyeti çevremde her fırsatta dile getirerek çevremdeki insanları sizin hizmet anlayasinizla alakalı bilgilendireceğimi de bilmenizi isterim.

Kredi sicilimi sorguladığımda sizin hatanız yüzünden haksiz yere adıma oluşturulan faturaların sicilimi olumsuz etkilediğini görüyorum. Bu durumla alakalı gerekli düzeltmenin yapılarak ilgili kuruma bildirilmesini istiyorum. Findeks risk raporu ektedir
2021 Eylül ayında Bayburt merkezdeki Turkcell bayiden Superbox aboneliği yaptırdım. Fakat Superbox cihazını aktif hale getiremeden aboneliğim başlatıldığı için adıma 3 aydır fatura oluşturuluyor. İlk ay oluşturulan faturamı cep telefonu faturama eklendiği için ödemek zorunda kaldım. Diğer 2 faturayı ödemedim. Defalarca aboneliğimin iptali için talepte bulunmama rağmen hiçbir şekilde sorunumla alakalı bir çözüm alamadım. Defalarca BTK ® ya müşteri hizmetlerine şikayette bulundum ama ısrarla aboneliğim iptal edilmiyor ve aksine adıma fatura oluşturulmaya devam ediyor. Kullanmadığım bir ürün yüzünden adıma oluşturulan faturaları ödemediğim için de Superbox hattı dışında kullandığım cep telefonu hattıma kısıtlama uygulandı. Konuyla alakalı tüketici hakem heyetinde yasal sureci başlattım ama henüz süreç devam etmektedir. Bu süreçte mağduriyetimin giderilmesi gerekirken cep telefonu hattıma kısıtlama uygulayarak yeni bir mağduriyet oluşturulmuştur. Adıma oluşturulan faturalar yüzünden kredi sicil puanımda oluşacak olumsuzluklarla alakalı tüm haklarım saklıdır. Müşteri memnuniyeti politikasıyla çalışması gereken firmanız maalesef müşteri mağduriyet politikası uygulamaktadır. 4 aydır bir sorunu nasıl olur da sizin gibi firma çözemiyor anlayamıyorum.'Turkcell'e bağlan hayata, hayata bağlan Turkcell'e' sloganınızı 'Turkcell'e soğu HAYATTAN, HAYATTAN soğu Turkcell'e' olarak değiştirseniz daha iyi olacak.