Kurumsal firmamızın kaybolan hattı için yeni hat istedik bir türlü gelmedi daha sonra SMS paketi satmak üzere gelen başka bir müşteri temsilcisinden yeni hat talep ettik ve hattı aldık daha sonra 2 hat numara aktif edilmiş oldu üzerimize eski ve yeni hat. Yeni numarayı hiç kullanmadığımız halde 4 ay faturası birikiyor ve cezaya düşüyor bununla beraber kullanmakta olduğumuz hattımızda aramalara kapatıldı. Müşteri temsilcisi faturayı ödeyin iade yaptıracağız dedi ödedik ve iade yapılmadı bununla beraber hala hattımız aktif değil 5335****83
Gelişme :
Kurumumuza ait numaramız için 3 aydır netice alamadık buradan cevap olarak taleplerim kısmına giriniz diyorsunuz. Bizi anlamıyorsunuz sanırım hattımızı kullanamıyoruz! 5335252083 numaralı hat için yeni sim kart istedik onu da yeni numara gibi açtılar haberimiz olmayan bir numaranın faturaları avukat ve mahkeme cezasıyla karşılaştık. Müşteri hizmetleri hemen döneceğiz diyor işlemi yapan hukuk dışı bir şey yok diyor kardeşim neden kullanamıyoruz bu hattı koca Turkcell'in bu hale düşeceğiniz hayal bile edemezdim