Turkcell Servis Aboneliği Fizy Aldatma
1.045görüntüleme

Az önce SMS geldi, 0 TL iptal bedeli diye, umarım doğrudur ve ceza vs yansıtılmaz. Küçük bir eleştiri lütfen 532 aradığı zaman korkarak telefon açıyoruz gerek yok böyle aldatıcı kampanyalara ihtiyacı olan zaten digital uygulamadan satın alma yapabiliyor. Uygulamanız da güzel ve kullanışlı Takip edeceğim faturama yansıma olacak mı ona göre şikayetimi sonlandıracağım.

Teşekkürler çözüm için
Bugün 532 den arayan personeliniz benim sanki kullandığım bir servis aboneliğim varmış gibi indirim muhabbeti yapıp aboneliğim olmadığı halde ve kullanmadığım bir uygulamayı 1 yıllık taahhüt yaptı. Daha sonra SMS ile bilgilendirme gelince anladım ki fizy ® aboneliğim yokmuş zaten. Tarafıma aylık 14 TL fatura edileceğini ve bunu iptal etmek istediğimi 2 dakika içerisinde başka bir personelinize ilettiğimde hiçbir şey yapamayacağını belirtmesi ayrı bir ilgisizlik. Sonuç olarak 6 Turkcell hattı adıma kayıtlı ve 2 adet Superonline ® kullanıcısıyım aylık 1000TL yakın ödeme yapıyorum ve bu tarz şeylere ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Lütfen bu aboneliği iptal edin ve tarafıma ücret yansıtmayın. 14 TL için tüm hatlarımı başka bir operatöre taşıtmayın, böyle bir uygulama size yakışmıyor sevgili Turkcell a. Ş