Turkcell Şebeke Değil İnternet Sorunu

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım > Yeni Talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Merhaba Recep Bey, Hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak için çalışıyoruz. Hız, frekansa, kapsama alanına, hizmet alınan baz istasyonuna, coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonundan uzaklığa göre değişim gösterebilir. Detaylı inceleme yapabilmemiz için sorun yaşadığınız konumdan talebinizi iletmenize ihtiyaç duyuyoruz. Turkcell uygulamamızdan “Yardım> Arama ve Bağlantı Kontrolü >Talep İlet” adımlarını izleyerek talebinizi iletmenizi, durumu “Taleplerim” kısmından takip etmenizi rica ederiz. http://turkcell.li/indir Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell
Gaziantep Yeni şehir Hastanesinde işe başladım. Burada yapılan yeni şehir hastanesinde aşırı internet sorunu var müşteri temsilcisini aramamıza rağmen çözüm sunmadılar. Bu durumdan aşırı rahatsız olmaya başladık. Sadece kendi adıma konuşmuyorum burada çalışan 8 bin personel var ve bir çoğu Turkcell hattını kullanmakta şebekemiz full ama internet çekmiyor defalarca dile getirmemize rağmen hiç kimse bir çözüm üretmeye çalışmadı Turkcell yetkililerine sesleniyorum bizim şebekemiz full çekiyor fakat internetimiz çekmiyor bu sorun düzelmez ise aksi takdirde binlerce insan Turkcell'den başka bir operatöre geçecektir. Ben dahil gereğinin en en en kısa zamanda yapılmasını temenni ediyorum saygılarımla.