Turkcell Paycell Kredi Limit Mağduriyeti.

25 Eylül

Yıllardır Turkcell Platinum kullanıcısıyım. Her ay Paycell ® uygulamasından Nakit para çekerim fatura tarihinde de en az 3500 TL tutarında faturamı öderim. Numara değişikliği yaptım diye Paycell limiti vermemek hiç hoş değil. Yıllardır kullanıcıyım numara değişikliği yaptım diye Paycell limiti sıfırlamak nedir? Orada ki para ile bir takım ödemelerimi yapıyordum ve şu an mağdurum. Eski limitimin yüklenmesini talep ediyorum aksi halde operatör değişikliği yapacağımı bildiririm.

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 40 dk
Turkcell Logo
25 Eylül 01:27

25 Eylül 01:29

Teşekkür ederim. Şu an gerçekten Paycell limitim yüklenmediği için mağdur durumdayım. Nasıl olsa her ay yatıyor diye bugün kaç kişiye ödeme sözü vermiştim. Lütfen tekrar Paycell nakit limitim yüklensin teşekkürler.

Turkcell Logo
25 Eylül 11:49
25 Eylül 12:01

Teşekkürler bekliyorum ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Numara değişikliği oldu diye yıllardır Platinum üyesi olan kullanıcıya Paycell limiti verilmemesi hoş değil. Saygılar

Turkcell'den Arama Yapma

Elifnur
15 Nisan

Turkcelliyim faturam ödenmesine rağmen bütün numaraları arayıp tek bir numarayı arayamıyorum. Limitinde durma seçeneği 2222 mesaj gönderebilirsiniz diyor. Gönderiyorum ama yine aynısı oluyor. Üstelik 12 TL çekti. Başka hiçbir numarada sıkıntı çıkmıyor bir numarada limitinde durma seçeneği diyor.

Turkcell Mobil Ödeme Mağduriyeti

Mehtap
1 hafta önce

Turkcell mobil ödeme limitim 1 yıldır sıfır TL olarak gözüküyor, yüksek limitte fatura ödememe rağmen firma Paycell ve mobil ödemeler için limit tanımlamıyor ve abonesini mağdur ediyor. Hattımı iptal etmek ve taşımak istiyorum. Temsilcilere ulaşamıyorum. Destek isteyeceğim GSM numaram 530 *******59.

Turkcell Paycell Limit Yüzünden Faturayı Ödeyemedim.

Tuğba
2 hafta önce

Paycell limitim ile faturaya yansıtarak 2000 TL IBAN'a attım. Simdi Turkcell faturamı ödeyemedim hem de limitimden oldum bir faturayı geç ödedim diye son ödeme günü 1 Kasım olan faturayı 1951 TL yi ödeyemiyorum. Paycell den aksesuar aldım. Faturayı ödemem gerek yoksa 14 kasımda hattım aramaya kapana...

Turkcell Fatura Ödemesi

Taner
3 hafta önce

Turkcell faturamı ödemek istedim ve Turkcell'e ait mobil uygulamadan faturamı ödemek için ilgili adımları izledim, ancak 'ödeme limitini aştığınız için işleminiz gerçekleştirilemiyor' şeklinde bir uyarı aldım. Uygulamadan bu şekilde hata alınca kartımızın bağlı olduğu bankanın mobil bankacılık siste...

Turkcell Paycell Iban A Transfer

Beran
4 hafta önce

Paycell de hazır limitim karta aktarımı sağlandı, ibana transfer yapamıyorum bu faturama yansıyacak kullanamadığım bir ücreti geri faturamla ödemek zorunda kalacağım bu sorununu çözülmesi gerekmektedir. İadesini talep ediyorum Madem bu kullanım kısıtlanacaktı hazır limit aktarımını da kapatın. Neden...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır