Turkcell Para İadesi Yatmıyor

Fatma
21 Eylül

İade param ® bir aydır yatmıyor Turkcell'den telefon aldım istediğim telefon olmayınca iade ettim ama bir aydır yatmıyor param şikayetçiyim. İhtiyacım var arıyoruz yatacak diyorlar sadece başka bir şey yapmıyorlar. İade yaptığımız yere de gittik ama hiçbir şey yapmadılar eğer çözmezlerse şikayet edeceğim

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır

21 Eylül 10:54

Turkcell Paycell İşlem İptali Sıkıntısı

Cem
4 gün önce

Paycell'de sanal kartıma para aktarımı yaptım. Ama bu 2000 TL Nakit olarak çekemiyormuşuz artık öyle bir uygulamaları artık yokmuş. Ben de sanal kartımın iptalini ve paranın geri iadesini istedim. İşlemi gerçekleştirdiler paramı iade ettiler ama sanal karta parayı aktarırken 170 TL olan işlem ücreti...

Turkcell Click N Play

Hüseyin
4 gün önce
"Şikayetim kısa sürede giderildiği için teşekkür ederim."

Turkcell Paket Teslimatı Ve İade Süreciyle İlgili Yardım Talebi

Efe
1 hafta önce

22.11.2023 paket istedim paket delmedi parayı aldılar yardım istiyorum... Çok mağdur ben lütfen yardim paketin adı bolca 1 GB 1000dk 110 TL... ... Ya parayı geri iade edin ya da paketi. Gönderin yardım yardım yardim yardim yardim yardım yardım yardim yardim yardim yardım yardım yardim yardim yardim...

Turkcell Htp Click N Play Nedir

Melek
3 hafta önce

Faturama 143 TL lik bir rakam yansımış, htp click n Play yazıyor, bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ve böyle bir harcama yapmadım. Aynı şekilde bir önceki ayda da 143 liralık bir çekim var, sanki abone olmuşum bir yere? Bunun sona erdirilmesini ve para iademi istiyorum.

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır