Turkcell Numara Taşıma Sorunu!

01 Aralık 2021

T**'dan, Turkcell'e geçmek için 22 Kasım pazartesi 17:36'da başvurumu tamamlayıp (kimlik, sözleşme, yeni hat teslimi) Hilltown AVM ®'de işlemlerimi gerçekleştirdim. 4 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde işlem yapılmadı hattım açılmadı. İşlem sanki hattımı almaya gitmemişim sözleşme imzalamamışım hattımı teslim almamışım gibi iptal edildi süresi geçti diye. Daha sonra ben bunları yaptım nasıl olur dediğimde t** bilgi vermemiş olabilir dediler. Bununla ilgili iki operatörler de görüştüğümde düzgün bir cevap alamadım ve en iyisi tekrar başvuru yapalım sonucuna vardık ne olduysa artık boş ver diye. 30 Kasım salı günü tekrar başvuru yaptım fakat bu sefer de bugün 1 Aralık çarşamba günü "hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle numara taşıma talebi mevcut operatörünüz tarafından reddedilmiştir." diyor. Böyle bir aktivasyon olmadığını t** ile yaptığım görüşmelerde de teyit ettirdim. Bu durumun çözümlenmesini istiyorum. Ayrıca ilk başvurumun yapılmama nedeni olarak da Hilltown AVM Turkcell /Maltepe İstanbul, bayide çalışan kişilerin kotalarını doldurmak için "müşteri hizmetlerinde ön başvuru yapanların" başvurularını bilerek yüklemediği, başvurunun süresi geçince de daha sonra müşteriyi "bir hata olmuş olabilir gelin tekrar yapalım" diye çağırdığı ve bu sefer sanki mağazadan başvuru yapmış gibi göstererek kotalarını doldurmak adına müşteriyi mağdur ettiklerini öğrendim. Çünkü Turkcell'de şu anda eski başvurum gözükmüyor, müşteri hizmetleri ile kontrol ettirdiğimde silinmiş. Mağazaların bu tarz art niyetlilikler yaptığını başka mağdur olan kişiler olduğunu da öğrendim. T** ile şikayetimi BTK ®'ya yazdım. Turkcell ile ilgili de buraya yazdım.

Turkcell Logo
01 Aralık 2021 16:33
02 Aralık 2021 12:03

"129944984" talep numarası ile konuyu açtım sizlere zaten müşteri temsilciniz aracılığıyla fakat aktardığım sorunu eksik ve yanlış bir şekilde işlemiş şimdi sorgulama yapınca gördüm. Ekranda "detay ekle" kısmı var onu kullanarak ekleme yaptım olayı tam olarak anlattım. Dönüş bekliyorum. Tekrardan başvuru yaptım bu arada 3. Kez bu sefer online dan kuryeli. Benim kadar uğraşan yoktur eminim Turkcell e geçmek için. Bana kalırsa çalışanlarınıza bir çekidüzen vermeniz gerekiyor çünkü müşteri temsilcisinin yazdığı olaya bakın; "merhaba müşteri hizmetlerden ön başvuru oluşturduğunu fakat bayi bilgilerini aldığını simkaartını teslim aldığını fakat bayinin sisteme girmediğini bu durumdan dolayı geçerlilik süresi dolduğunu daha sonra tekrar bayiye çağrıldığını kendi kotasını doldurmak için başvuruyu sisteme girmediiğini belirtmekte bu konudan şikayetçi olduğunu bildirir iyi çalışmalar" ne kadar kafa karıştırıcı ve yanlış yazmış. Ses kayıtlarını incelerseniz olayı ne kadar düzgün anlattığımı görürsünüz fakat dinlemedikleri ortada. O esnada Instagram'da fotoğraf likelıyordu herhalde.

02 Aralık 2021 12:09

129444484 Talep numarası ile müşteri hizmetlerinden şikayet kaydı oluşturdum fakat bu numara ile siteden sorgulama yapınca

02 Aralık 2021 12:10

Ayrıca adımı soyadımı da yanlış yazmış. Sayın müşteri temsilciniz. Ben niye Turkcell'e geçiyorsam gerçekten.

Turkcell Logo
02 Aralık 2021 14:30
03 Aralık 2021 07:53

3. Başvurumda dün sim kartımı aldım, kurye geldi, sözleşmeyi yaptık vs bu sabah gelen mesaj şu; talebiniz üzerine numara taşıma işleminiz iptal edilmiştir. Ahahahhahahahah abi siz şaka mısınız Turkcell ne kadar mal bir operatörsün ya. Ben nerede iptal ettim acaba?

Gelemeyen Dijital Kurye - Turkcell Hat

5 gün önce

Turkcell iletişim hizmetleri a. Ş. Den gelecek olan yeni hattım vardı. Hattın 21.09.2023 tarihinde gelmesi gerekiyordu. Fakat kurye beni saat 16:00 civarı arayıp adresi sordu söyledim. Sonra dalga geçer gibi tamam o zaman yarın getireceğim dedi. Bugün hala kurye gelmedi. Acaba bugün arayıp ne diyece...

Turkcell Taşıdığım Numaramı Kullanıma Açmayarak Beni Mağdur Ediyor

1 hafta önce

Turkcell'e numara taşıma işlemi için başvurmuştum. Telefonuma gelen SMS doğrultusunda belirtilen tarihte sim kartı telefonuma taktım, fakat hat gelmedi. Hattı aldığım bayiiye gittiğimde numaranın hala taşınma aşamasında olduğu söylendi. Fakat bana gelen SMS böyle değildi, dolayısıyla önceki operatör...

Turkcell Fazla Alınan Devir Ücreti

25 Ağustos

Şahsıma ait 3 adet faturalı hattım bulunmaktadır. Bir hattımı şirket tasfiyesi sebebiyle kurumsaldan bireysele taşımak istedim ve Nişantaşı'daki Turkcell bayi (maya) yakın olduğundan başvuruda bulundum. Fakat orada çalışan s**** isimli Turkcell çalışanı kurumsaldan bireysele geçerken vergili hat açı...

1 Yorum

Ertuğrul

Turkcell kullanmak pişmanlıktır hat kapama açma bedeli borcuna dahi hat kapama açma bedeli borcu yansıtıyorlar hiç borcunuz olmasa bile hat kapama açma bedeli ile her ay fatura borcu yansıtıyorlar tek çare Turkcell kullanmamaktır!.

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı