Turkcell Numara Taşıma İşlemi

04 Haziran
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

21 Mayıs 2023 tarihinde Online olarak Turkcell ®'e numara taşıma talebinde bulundum. Şu an 4 Haziran 2023 tarihinde olmamıza rağmen hala sim kartım dijital kurye ® tarafından teslim edilmedi. Gerçekten benim için pişmanlığa dönüşen bir numara taşıma serüvenine dönüştü. Sürekli randevu tarihini kafalarına göre erteliyorlar. Dijital Kurye tarafından hiçbir şekilde tarafıma geri dönüş sağlanmadı. Turkcell ve dijital Kuryeden beni mağdur ettiği için şikayetçiyim. 14 günde nasıl bir sim kart teslim edilemez? Gerçekten numara taşıma talebinde bulunduğum için pişmanım. Bir an önce ivedilikle sorunumun çözülmesini istiyorum. Ve taahhüdüm bittiği için başka firmaya yüksek bedeller ödüyorum. Teslimat numaram 15010872492 dır. Bir an önce ulaşım sağlayıp sorunumu çözmenizi talep ediyorum.

04 Haziran 16:11

21 Mayıs 2023 tarihinde Online olarak Turkcell ®'e numara taşıma talebinde bulundum. Şu an 4 Haziran 2023 tarihinde olmamıza rağmen hala sim kartım dijital kurye tarafından teslim edilmedi. Gerçekten benim için pişmanlığa dönüşen bir numara taşıma serüvenine dönüştü. Sürekli randevu tarihini kafalarına göre erteliyorlar. Dijital Kurye tarafından hiçbir şekilde tarafıma geri dönüş sağlanmadı. Turkcell ve dijital Kuryeden beni mağdur ettiği için şikayetçiyim. 14 günde nasıl bir sim kart teslim edilemez? Gerçekten numara taşıma talebinde bulunduğum için pişmanım. Bir an önce ivedilikle sorunumun çözülmesini istiyorum. Ve taahhüdüm bittiği için başka firmaya yüksek bedeller ödüyorum. Teslimat numaram 15010872492 dır. Bir an önce ulaşım sağlayıp sorunumu çözmenizi talep ediyorum.

Turkcell Logo
04 Haziran 16:27

Turkcell Logo
07 Haziran 16:05

Merhaba Ferhat Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Ferhat
10 Haziran 10:04

Teşekkür ederim

Numara Taşıma Turkcell Fiyaskosu

4 hafta önce

T***'da olan numaramı 19 Ağustos 2023 CTS betul Telekom Gemlik Turkcell bayiinde Turkcell'in numara taşıma kampanyası ile 152 TL'lik taahhütlü paketine geçiş yaptım (bana öyle söylendi). Tablete e-imzam istendi. İmzaladım. Ne bir bilgi formu, ne bir SMS, ne bir mail ile paketimin içeriği hakkında bi...

Turkcell Mobil İmza Aktivasyonunun Yapılmaması.

13 Ağustos
"Mobil imza müşteri temsilcisi tarafından tarafıma telefon ile ulaşıldı, sorun hakkında bilgi verildi ve müşteri temsilcisi tarafından teknik ekibe bilgi verilmesi sonrasında sorunum çözüme ulaştı."

Turkcell Sim Kart Aktivasyonu.

12 Ağustos

Online üzerinden yeni aldığım sim kartımın e devlet aktivasyonunu yapamıyorum. Turkcell mobil uygulaması da web sitesi de hata veriyor. 3 gündür bekletiliyorum. Defalarca aramama ve şikayet oluşturmama rağmen mağduriyetim giderilmedi. Lütfen yardımcı olun.

Turkcell Sim Kart Aktivasyonu.

Turkcell E Numara Taşıma

12 Ağustos

Turkcell'e online olarak cep numaramızı taşıdık, ancak 2 hafta geçmesine rağmen hala sim kart tarafımıza ulaşmadı. Her aradığımızda randevu oluşturmamıza rağmen ne arayan oldu ne de soran. En son bugün geleceklerdi, ancak yine gelen olmadı. Pazartesiye randevu oluşturdular, ancak yine geleceklerini ...

Turkcell Online Hat Taşıma Sorunu

12 Ağustos

Sim kartım 5 gündür Kuryede online olarak hat almak doğru değil. 5 gündür adresimde sim kart bekliyorum. Tekrar randevu al diye verdikleri numara sürekli müzik dinletiyor. Turkcell müşteri hizmetleri çözüm üretmiyor. Diğer operatörün kullanım süresi doldu, paket yüklesem 215 TL zamanında hattım gels...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır