Yaklaşık 10 gün önce Turkcell bayisinden aldığım iPhone 11 telefonun Face ID çalışmadığını fark edip, 10 gün sonra Apple yetkili servisine götürdüm. Apple yetkili servisi cihazın daha 14 günü aşmadığını, cihazınızı yenisiyle değiştirme hakkını bulunduğunu ve cihazın değişimini satın aldığınız firma olan Turkcell yapacağı söylendi ve elime arızanın olduğu bir rapor verildi. Turkcell bayisi, müşteri hizmetleri, bayi çözüm merkezi, müşteri hizmetleri takım liderleri telefonun değişemeyeceklerini ve onarımda bulanabileceklerini söyledi. Apple teknik servis hatayı kabul ediyor, cihaz değişsin diyor Turkcell ben değişmem diyor, eğer değişme olacaksa Apple evraka onu da yazmasını söylüyor bende diyorum ki 6502 tüketici kanun'a göre 14 gün işinde cihaz ayıplı (arızalı ) işe cihazı değişebilir veya ücretinizi geri talep edebilirsiniz diyor. Turkcell'in bu kadar işi yokuşa süren bir kurum olduğunu düşünmezdim. Sattığı cihazın arkasında bile durmuyor. Ben sattım, benim işim bitti diyor. Öncesinde değişim talebinde bulunuyordum ama şimdi ücret talebinde bulunuyorum. İşin sonunda Hakem Heyeti görünüyor.
- - Görüntüleme
- 0Destekçi