Turkcell İnternetin Hattıma Tanınmaması
479görüntüleme

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Dijital Operatör uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. https://dijital.li/a7gQ8 Saygılarımızla, Turkcell

Merhaba Edis Bey, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimize iletmiş olduğunuz talebiniz incelenmiş, 27/01/2022 tarihinde size yazılı bilgi verilmiştir. Verilen yanıtları “Tüketici Şikayetleri > Şikayet Takibi” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Dijital Operatör uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. https://dijital.li/a7gQ8 Saygılarımızla, Turkcell
Salla Kazan yaptım fakat hediyem gelmedi. Hediyem 3 saatlik 1 GB geldi. Gece 12den hemen sonra yaptım fakat mesaj bile gelmedi. Başka bir tanıdığımda benimle aynı zamanda yaptı ona da gelmedi henüz. Mağdur olmak istemiyoruz. Umarım kısa sürede cevap yazarsınız.
Hiçbir gelişme olmadı