Turkcell İn Yüksek Fatura Çıkarması

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım- Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Paket haklarınız bittiğinde size SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Dilerseniz aylık 20 TL karşılığında Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak paket dışı kullanımlarınız ve paket aşımlarınızı engelleyebilirsiniz. Akıllı Fatura Kampanyası, paket bitiminden sonra veya pakete dahil olmayan kullanım yapmak istediğinizde, faturanıza ek ücret yansımaması için devreye girer. Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Paket içeriklerinizi, kullanım hareketlerinizi ve fatura kalemlerinizi Turkcell uygulamamızdan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. İncelemeniz sonrasında soru ve talepleriniz olursa, Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden iletebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell
Aralık ayında Turkcell e numaramı taşıdım, şubat ayında 680 küsur lira fatura geldi, arayıp sorduğumda internetimin bittiği ve birçok kez yenilendiği söylendi, benim rızam ve talebim olmadan nasıl yenilediniz? Sözde SMS göndermişsiniz ama SMS kullanan insan kaldı mı bu devirde? Kim SMS lerine bakıyor? Bu resmen