Turkcell İletişim Kaynaklarımın Kısıtlanması

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım- Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebiniz incelendi. Kısıtlama kaldırılmıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell
06.02.2023 tarihinde akşam saatlerinde deprem felaketi için Turkcell operatörüm üzerinden AFAD ®'a bağış yapmış bulunmaktayım. Ardından hattımın artan fatura tutarı yüzünden kapandığını ara ödeme yapılırsa açılacağını belirtiyordu. Bunca felaket bunca afet başımıza gelmişken akrabalarımıza ulaşmamız gereken yerlere nasıl ulaşacağım? Nasıl haber alabileceğim?
En önemlisi bu durum, şu anda benim başıma gelse ben ne şekillerde iletişim kuracağım. Koskoca operatör şirketinin yaptığı akıl işi değil. Daha Turkcell kullanmayı düşünmüyorum. Kullananlarda bizzat banka üzerinden bağışınızı sağlayın. Aksi takdirde iletişim kaynaklarınız elinizden alınabilir.