Bir yıl boyunca Superbox kullandım ve taahhüdüm bitti. Ben de iptal ettim hattı zaten şikayetçiydim. Modemi iade etmem gerekiyormuş ve sadece belli yerlere iade edebiliyormuşuz (bana en yakın yer 77 km) ya da kargoya vermemiz gerekiyormuş ve ulaşıp ulaşmadığının takibini de biz yapacakmışız. Ulaşmazsa parasını alacaklar. Anlamadığım şey basit küçük bir şubeden aldığım şeyi niye 77 km uzakta bir yere iade etmem gerekiyor? Ayrıca hattı iptal etmeden önce dondurduğum için 14 lira para alacaklar ve 7 günlük internet için de 70 küsur lira para alacaklarmış. 30 günlüğü 140 lira olan bir hizmetin 7 günlüğü nasıl 70 küsur lira olabilir? Superbox ı kullanırken ayrı dert çektim (internet çekmedi, hat kopup durdu, 20 Mgbt diye satılan şeyde 480 p de video izleyemez oldum vs vs) iade ederken ayrı dert çekiyorum. Sözüm ona kurumsal büyük firmanız para peşinde koşar hale gelmiş üstelik düzgün hizmet vermeden... Bu arada hattım da Turkcell ve ilçeden çıktığım anda çekmiyor! Çekim gücünüz yalan yani. İşin özü Turkcell den ve hizmetlerinden nefret eder hale geldim.
- - Görüntüleme
- 1Destekçi