Turkcell Fatura İtiraz. Yurt Dışı Kullanım

05 Haziran
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Turkcell yetkilileri benimle iletişime geçti. Beni mağdur olduğum konuda bilgilendirdi. Ücret iadesini de yaptı.teşekkürler”

Turkcell haksızlık yaptı. Paramı haksız yere almak istiyor. 04.06.2023 tarihinde Aydın Milli Parka gittim. Yunanistan'a hoş geldiniz diye bir mesaj geldi. Sonra Turkcell faturama yurt dışı kullanım tanımlamış 160 TL para yansıttı. Müşteri hizmetlerini aradım yurt dışı data kullanımı yapmışsınız dedi. Yapacak bir şey olmadığını söyledi. Adında Turk olsa ne olur.

Turkcell Logo
05 Haziran 09:01

Turkcell Logo
07 Haziran 14:02
Bayram
07 Haziran 14:02

Turkcell Haksız Şekilde 45 GB İnternetimin Kaybolması

18 Temmuz

Turkcell'de sırasıyla 12 GB sonra 18 GB, ardından 15 GB internetim 2 saat içinde çekilmiş. Bu nasıl mümkün olabilir! Fatura detayında 03:08'de 12 GB düşmüş data internet kullanımı yazıyor. 03:58'de 18 GB internet data kullanımı ve saat 05:01'de 15 GB internet düşmüş. Bu nasıl mümkün olabilir Turkcel...

Turkcell Fazla Ve Haksız Fatura

08 Haziran

Turkcell Suudi Arabistan'da internet kullanmadığım halde data kullanımından 7500 TL fatura kesti. İtirazımı kabul etmediği gibi Paycell kullanmışım diye taksitlendirme de yapmıyor. Müşterisini mağdur eden bir firma olduğunu bilsem asla Turkcell'e geçmezdim.

Turkcell Fatura Detayında Voip Kesintisi

11 Mayıs

Yurtiçi Data Kullanımı Voip diye bir kesinti var fatura detayında ne için kesilmiş ne için kesilmiştir. 0.3 MB 0.4 MB gibi kesintiler ne gibi bir uygulamaya giriş yapılmış gün içinde 7 kez kesinti olmuş bugünün tarihi 11.05.2023 bu kesinler hakkında bilgi verebilir misiniz

Turkcell  Superbox Yanıltma

14 Mart

Superbox Turkcell firmasından aldığım lakin sonradan anladım ki dolandırılmışım normal ADSL olarak söylendi lakin hiçte öyle değilmiş. 10.01.2023 tarihinde yaptım modemi teslim etmeye gelen şahıs acelesinin olduğunu ve kullanılmış bir modem verip herkese böyle veriyoruz deyip her ayda modem parası a...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır