Turkcell Fatura Geri Dönüş Yapın

Selenay
19 Temmuz 2024 13:43

Bugün arayıp borcumun ödenmesi gerektiğini yoksa icraya vereceklerini söylüyorlar ödemeyi yapıyorum hattı kapatıyorum ancak arayan numaraya ulaşmak imkansız nasıl iletişim kurmayı planlıyorsunuz? Bu şekilde nasıl çözebiliriz ki yardımcı olmanızı rica ediyorum!

19 Temmuz 2024 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Temmuz 2024 14:15

Merhaba Selenay Hanım, Öncelikle hedefimiz tüm müşterilerimizi memnun edebilmektir. Turkcell olarak hedefimiz, size en iyi hizmeti verebilmek ve en son teknolojileri sunmak. Güncel fiyatlarımızı, hizmet kanallarımızı sürekli iyileştirmeye ve yatırımlarımızı artırmaya devam edebilmek için düzenliyoruz. Hattınıza ait ödenmemiş faturanız olması durumunda SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Ödeme yapılmaması durumda yasal takip yoluna başvurulmakta ve fatura tutarlarına ek olarak yasal takip masrafları (vekalet ücreti, masraf + harçlar) talep edilmektedir. İlgili hukuk bürosu ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tüm borç ödendikten sonra icra dosyası kapanır ancak hattınız statüsüne göre otomatik olarak görüşmeye açılabilir. Hattınız yasal takip nedeniyle iptal olmuşsa geri verilemez. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Telefon Numaram Kapatıldı, Borç İçin Zaman İstiyorum

06 Ekim 2023 14:32

13 Ağustos 2024 11:49
odenmis-borca-ragmen-icra-ve-ulasilmaz-avukat-sorunu-1.pdf

04 Eylül 2023 17:32
Turkcell Ödeme Yaptım İcram Kalkmadı
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 12:24
Turkcell Kategorileri