Turkcell Dyson Stok Yok Aylardır

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulaması içinden ''Yardım- Yeni talep İlet'' bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu ''Taleplerim'' bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Merhaba Fatih Bey, Siparişinizde bizi tercih ettiğiniz ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Cihaz stoklarımız talebe ve üretici firmaya bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Gelişmeleri web sitemizden takip etmenizi, yaşadığınız sorunları ve önerilerinizi " https://www.turkcell.com.tr/tr/form/online-alisveris-yardim " bağlantısından iletmenizi rica ederiz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell
Dyson Airwrap alayım diyorum aylardır stok yok farklı internet sitelerinde kat kat fiyat konulmuş durumda Turkcell pasajda da aylardır stok yok görünüyordu. Bugün açıldı alayım dedim bir anda yok oldu. Başka bir satıcıya yönlendiriyor. Böyle büyük bir markanın kullanıcılara sıkıntı yaşatması ayıp bir durum