Turkcell Dijital Operatör Üzerinden Ücreti Ödenen Paket Tanımlanmadı
102görüntüleme Değerli Müşterimiz,
İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz.
Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Dijital Operatör uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/doindir
Saygılarımızla,
Turkcell
Merhaba Furkan Bey,
Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Sonuçlanması durumunda size bilgi verilecektir.
Saygılarımızla,
Turkcell
Bugün numaralı hattıma 40 TL karşılığında dijital operatör üzerinden paket yüklemesi gerçekleştirdim ama ücreti alınmasına rağmen paket hattıma tanımlanmadı. Müşteri hizmetleri mağduriyetimi giderilmedi. Çok ihtiyacım olmasına rağmen bu sorun ile karşılaştım ve çözülmedi.
Ben bir öğrenciyim ve internete ihtiyacım var sınavlarım ve online derslerim olduğu için paket yüklenmediği takdirde sınavlarıma giremeyeceğim hattıma paketin gün içinde tanımlanmasını veya ücretimin geri ödenmesini talep ediyorum sorun giderilmeyip mağdur olduğum takdirde operatör değiştireceğim.