Turkcell Bu Kadar Pahalı Kalitesiz Hizmet Sunulmaz
1.403görüntüleme

Sesli yanıt sistemi dediğiniz şey insanı yıldırıp, çıldırtmaktan başka hiçbir işe yaramayan, müşterinizin sorunlarıyla aranıza ördüğünüz duvardan başka bir şey değil. Aldığınız tek kuruşu hak etmiyorsunuz!

Müşterisini arama zahmetine bile girmeyen Turkcell seninle bağımı koparacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bağlantı sorunu için defalarca aradım, ya talep oluşturulamadı malum sistemsel zafiyetlerinizden, ya da en ufak bir adım atılmadı problem çözümü için. Sesli yanıt sistemini değerlendirmek için sözüm ona değerlendirme anketi yönlendiriyorsunuz o bile hata veriyor. Traji komiksin Turkcell

Bağlantının zayıflığından konuştuğum anlaşılmıyor ki Turkcell sesli yanıt sisteminde bir arpa boyu yol alamıyorum, sanki sorunu çözmek gibi bir gayretiniz varmış gibi bir de akıl veriyorsunuz!
Aylık 165 TL'ye yakın Superbox internet için, 65 TL'ye yakın telefon faturası ödeyerek Turkcell'in kalkınmasına katkıda bulunuyorum. Şikayet kaydı oluşturmaktan bıktım, yoruldum. Ne telefonum doğru düzgün çekiyor ne de internetim. Bu platformdan da bir beklentim yok.