Turkcell Bozuk Ürün Sorunu
3.269görüntüleme

Hep aynı sözler arıyoruz aynı yazıyoruz aynı incelme yaparak size bilgi vereceğiz. Sanki ölümsüzlüğün formülünü soruyoruz.

Yukarıda belirtmeme rağmen ürünü Genpa'ya göndermişsiniz servisten bana mesaj geldi sıfır aldığım bir ürünü ertesi gün neden servise göndereyim? Genpa bana ürünü geri kargoladığını belirten mesaj atmış ürünü kargodan teslim almayacağım kesinlikle hiçbir şekilde Turkcell'den geri dönüş almadım 10 kez talep oluşturmama rağmen, taahhütsüz peşin paraya aldığım ürünle beni rezil ettiniz. Okurlarada tavsiyem kesinlikle Turkcell'den ürün almayın bir problem karşısında muhatap bulamıyorsunuz kanuni haklarımı kullanacağım.
12 Kasım perşembe Turkcell com.tr üzerinden Airpods Pro kulaklık satın aldım 13 Kasım cuma akşam 17:30 da bana ulaştı. Kulaklığı açtığımda şarj kutusunun sol arka Menteşesinde açıklık vardı ve kutu sallandığında ses geliyordu ürünü aynı şekilde kutusuna koyup cumartesi kargo kapalı olduğu için Turkcell'in bana verdiği iade Koduyla yurt içi kargoya 16 Kasım pazartesi günü teslim ettim. O tarihten beri hala dönüş yapılmadı tekrardan kapalı kutu ürün gönderilecekse kabul ediyorum aksi takdirde iadesini talep ediyorum. Bu durum biraz daha uzarsa hukuki haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim.
Az önce Turkcell'den arandım ürün Genpa'dan geri kargolandı Herhangi bir soruna rastlanmadı aynı ürün Bana geri gönderiliyor Teslim almayacağımı söylediğimde de Ürün depoya kalkar parayı iadesi yapılmaz yedi beni tehdit ediyorlar