Turkcell Baz İstasyonu Edirne Keşan Mercan Köy

Tayfun
05 Eylül

Turkcell baz istasyonu Edirne Keşan Mercan köyünde ailem yaşamaktadır, ancak acil bir durum olduğunda ulaşamıyorum. Telefonları çekmiyor, baz istasyonu kurulmasını istiyorum. 50 haneli bir köyde neden baz istasyonu konulmaz anlamıyorum. Acil bir durumda ulaşamıyoruz.

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır

06 Eylül 11:32

Turkcell Şebeke Problemi EDİRNE-LALAPAŞA

Hüseyin
05 Ekim

Edirne ili Lalapaşa ilçesinde 05.10.2023 tarihinde sabah 9 dan beri civardaki kimsenin Turkcell hattı çekmiyor. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum. Haberleşmede ciddi problem yaşıyoruz. Acil olarak sorunumuzun çözümü için geri dönüş bekliyoruz.

Turkcell Merkez De Telefon Çekmiyor

Utku
26 Ekim

Edirne'nin merkezinde telefon çekmiyor. 3 ay öncesine kadar hiçbir sorun yoktu. Ama ne olduysa ne yapıldıysa artık telefon çekmiyor. Telefon görüşmeleri yapabilmek için bu hatta dünyanın parasını ödüyoruz. Bir merkez alan da telefon nasıl çekmez? 3 ay önce çeken yer şimdi nasıl çekmez. Acil çözüm bu...

2023 Yılında Bu Bir Utançtır. Turkcell Çekmiyor

Havva
21 Temmuz

Turkcell çekmiyor! Edirne ili Enez ilçesi Sultaniçe sahilinde, liman alanında ve yaşlıların olduğu bölgede Turkcell hattı çekmiyor. Geçen gün denizin içerinde fenalaşan ve boğulma tehlikesi yaşayan bir kişi için acil olarak ambulansı aramamız gerekti ve operatörü kullanamadık. Farklı operatör çekt...

0 Yorum

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır