Turkcell Amerika'dayım SMS Alamıyorum
529görüntüleme

Sevgili robot Dijital Operatör uygulamasını çıktığı ilk günden beri kullanıyorum."Yardım- Yeni talep İlet" bölümünde şikayetimi yazacak bir kategori bulamadım. Her talep sınıflandırılmış ama kategoriler yeterli değil. Menüdeki seçenekler arasında keşke boş bir talep formu konmuş olsaydı şikayetimizi oraya yazabilirdik. Yinede teşekkürler. Acilen problemimin çözülmesini bekliyorum.

Ayrıca mobil imzada çalışmamaktadır.

Teknik arkadaşlar durumla ilgilendiler. Şu anda problem yok gibi. Ama mesele yurt dışı görüşmelerinin ve kısa mesaj alım maliyetlerinin tüketiciye çok fazla yansıması. Telefonu yurt dışınıza açtığınızda birgünlük SMS alım maliyeti 65 TL dir. Burada bir günden kastedilen Türkiye'deki saatler geçerli kabul ediliyor. Yani SMS kullanımının hiçbir avantajı yok. Turkcell'in biraz daha tüketicinin yanında olmasını arzu ediyoruz.

'20 yıllık Turkcell Müşterisiyim Amerika'ya geldim. Yurt dışı görüşmelere açık olduğu halde Hiçbir SMS alamamaktayım. Banka işlemlerim durdu SMS ile girmem gereken uygulamalara giremiyorum. Mağdur durumdayım. Sözleşmemin bitmesine dört gün kaldı Mağduriyetimin giderilmediği takdirde iki aboneliğimi de başka bir operatöre taşıyacağım.