03 Ekim
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunumu çözdüm Turkcell ailesine çok teşekkürler 🥰”

iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım. Dün e-sime geçtim, Turkcell şebekem gelmedi, servis yok diyor. BTK ®'yı aradım, kullanım süreniz var, mevcut operatörünüze bağlı dediler. Hattım hala açılmadı, iletişimim aksıyor, mağdurum. Lütfen acilen çözülsün, gerçekten çok kötü bir durum.

Turkcell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 40 dk
Turkcell Logo
03 Ekim 19:44

03 Ekim 20:22

Teşekkür ederim lütfen yardımcı olun bana amacım şikayet etmek değil ben senelerdir Turkcell müşterisiyim ve çokta memnunum sadece çözüm arıyorum 🥰

Turkcell Logo
04 Ekim 08:15
04 Ekim 09:21

Teşekkür ederim sorunumu çözdüm Turkcell ailesine çok teşekkürler 🥰

Amerika'dan Getirilen İphone'larda Turkcell Esim Çalışmıyor.

Eser
08 Ekim

Amerika'dan iPhone 15 aldım. Pasaportuma kaydettirdim. E-Devlet de 2 IMEI numarası da sorunsuz kayıtlı gözüküyor. Dün esim aldım. Bayi QR kod verdi. E sim tanıtıldı fakat şebeke gelmedi. İptal edip yeniden esim tanıttık. Gene şebeke gelmedi. Her yeni işlem 85 TL. Bayi bizim yapabileceğimiz başka b...

Hakan
07 Ekim

İPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım. 3 gün önce E-sime geçtim, Turkcell şebekem gelmedi, servis yok diyor. BTK ®'yı aradım, kullanım süreniz var, mevcut operatörünüze bağlı dediler. Hattım hala açılmadı, iletişimim aksıyor, mağdurum. Lütfen acilen çözülsün, gerçekten çok kötü bir durum.

Seyithan
29 Ağustos

Turkcell'den e-sim aldım. Ana bayiden 10 gün kullandım, şebeke gitti. Ana bayiye gittim, şebeke çekmiyor servis yok yazıyor. Bu neden böyle oldu? Kurcaladı, bu e-sim olmamış olabilir. Yeni bir e-sim verelim, onu deneyelim dendi. Ücretini alıp ikinci e-simi aldım, tekrar aynı sorun, şebeke gelmiyor. ...

1 Yorum

Berkay