2 Hafta önce başka bir internet servis sağlayıcı firmadan Turkcell Ev İnterneti'ne geçiş için başvuruda bulundum. Aynı gün Turkcell Müşteri Hizmetlerinden arandım ve başvurumun işleme alındığını, diğer internet servis sağlayıcı firmadaki aboneliğimi iptal edebileceğimi, cayma bedelinin Turkcell tarafından ödeneceği bilgisini edindim.
Ertesi gün diğer internet servis sağlayıcıyı aradım ve aboneliğimi iptal ettim.
2 gün sonra Turkcell tarafından tekrar arandım ve ertesi gün internet bağlantısı kurmak üzere evime gelecekleri bilgisini aldım.
Ertesi gün evimize gelindi fakat gelen yetkili bağlantıyı sağlayamadı, aynı gün başvurumun iptal edildiği mesajını aldım (bizden kaynaklı bir iptal başvurusu olmadığı halde).
Aynı gün, beni arayan bir bayi (053*******910) 15 gün içerisinde tekrar başvuru yapamayacağımı fakat eşimin adına başvuru yaparsam aynı haklarla başvuru yapabileceğimi ve hemen bağlantı sağlayabileceklerinin bilgisini verdi. Eşimin adına aynı gün başvuruyu gerçekleştirdik fakat maalesef bugüne kadar kurulum sağlanamadı. Bu arada internet kullanımımız kesintiye uğradığı ve mağdur olduğumuz için geçici olarak Superbox aboneliği yapmamızı, istediğimiz zaman iptal edebileceğimiz ve bir taahhüdü olmadığı bilgisini verdiler, geçici olarak Superbox aboneliğini başlattık.
Aradan geçen 15 güne rağmen hâlâ VDSL Yalın internet aboneliğimiz gerçekleştirilmediği için mağduruz, en kısa zamanda kurulumun gerçekleştirilmesini, eğer gerçekleştirilemeyecek ise en kısa zamanda bilgi verilmesini talep ediyorum.
0 Yorum