14 Ağustos 15:41

Yaklaşık dört aydır Turkcell müşterisiyim. Benim geçtiğim tarife Genç Favorim 10 GB tarifesi, şu an 240 TL ödüyorum. Lakin şu an bu tarifenin aynı içeriğini 185 TL'ye kampanyalı fiyattan veriyorlar. 20 GB tarifesine bir tanıdığım geçti, 235 TL veriyor. Yani ciddi anlamda müşteri seçen hareketler var. Ben başka bir firmadan geçiş yaptım, üstelik yeni müşteriyim. Yeni geçen tanıdığımdan daha fazla ücret ödeyip içerik olarak daha az kullanım sunulması açıkçası hiç adil bir yaklaşım değil. Ben bu firmayı müşteri memnuniyetini önemser diye düşünüyordum. Açıkçası mantıklı bir açıklama yapılmadı. Memnun edici bir şey de yapılmadı. Gerekçe de sunulmadı. Ondan dolayı taahhütname bitince ya da bitmeye yakın olunca bir daha tercihim olmayacaksınız.

14 Ağustos 15:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 15:46

Açıkçası müşteri hizmetlerini aradım bir şey demediler sosyal medyadan da yazdım bir şey denilmedi mantıklı bir gerekçe sunulmadı taahhüt bitince şahsen bu tutumunuz yüzünden bir daha Turkcell operatör olarak tercihim olmayacak

14 Ağustos 15:49

Merhaba Tahsin Bey, Turkcell ailesi olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak bizim önceliğimizdir. Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizlerin beklentilerini göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Size özel diğer kampanyalarımızı Turkcell uygulamasından inceleyebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Ağustos 16:08

Tamamda sırf bunu yazmak için mi cevap yazma gereği duydunuz herkese aynı mesajı yazmanın müşterinin sıkıntısını çözmediği gibi ayrıca müşteriyi sinir etmekten başka bir amaca hizmet etmediğini söylemek isterim bize de o zaman 185 TL fiyattan verin mevcut tarifeyi 4 ay olmuş geçeli Turkcell'e ama pişman ettiniz beni şahsen 235 TL'ye 20gb 1000dk 250 ama veriyorsunuz şu an ben 240 TL 1000dk 10gb 250smse ödüyorum bu hakkaniyetli bir yaklaşım mi resmen müşteri kayırma bunun adı bu mesajı okuyup Turkcell'e geçmeye niyetliyseniz geçmeyin arkadaşlar gördünüz gibi böyle bir muamele ile baş başa kalmanız içten bile değil ne bunun için müşteri hizmetleri aradı ne sosyal medyadan tatmin edici yapıcı düzeltici bir şey söylendi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar tek suçumuz 4ay önce geçmekmiş şimdi geçseymişiz bu fiyatlara kullanabilirdik kimse bana ulaşıp bir çözüm sunmadı kısacası Turkcell pişmanlık

Turkcell Kategorileri