Fatih
14 Kasım 09:27

Bu sabah 07.01 de salla kazandan 2 GB internet kazandım. Ne hikmetse 10 müzik 3-5 Instagram'dan video izlediğimde 2 saat bile geçmeden 2gb internetimin bittiği mesajı geldi. Zaten her ay 1000 TL'ye yakın fatura ödüyorum internet sürekli daha hızlı bitiyor bitmesine rağmen adam gibi verim alamıyoruz. Zannetmiyorum herhangi bir şeyin düzeleceğini ama bari bu kadar para almışken verilen internetin, hediye internetin hakkını alalım.

14 Kasım 09:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Kasım 09:59

Merhaba Fatih Bey, İletişim tercihinizde bizimle ilerlediğiniz için teşekkür ederiz. Tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vererek memnuniyetinizi kazanmayı önceliğimiz olarak görüyor; her an yanınızda, çözüme hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım-Yeni Talep İlet" bölümünden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" sekmesinden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Salla Kazan Hep 1 GB İnternet Veriyor

Beytullah