Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 05:03

Yıllardır Turkcell müşterisiyim 2 tane hattım var. Sürekli kullandığım hattıma 19 gün önce gece yarısı ben uyurken 03:21 'de abonelik kampanyanız sona erdi. Avantajlı kampanyalar için www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Kısa mesajı geliyor. Sonra normal zamanda, Prime time da başka bir mesaj, bir arama ile bildirim yahut operatör seviyesinde telefon ekran saydamlığını yarıya indirerek bildirim veya UpCall denen program tarafında bir bildirim ya da her gün baktığımız WhatsApp da müşteri dostu bir bildirim mesajı olmaksızın benim haberim olmadan 19 gün boyunca en üst fiyatlamadan ücretlendiriliyorum. Hadi bu adam ilk gün görmemiştir mesaj gece 03:21 de geldi, hadi ertesi gün aramadın! Ya arkadaş ikide bir her şeye arayan sistem ve temsilcileri neden bana "değersiz müşterimiz paketiniz bitti ancak yüksek ücretlendirmeden kullanmaya devam ediyorsunuz. Belki bilginiz olmadı. Tarifenizde devam etmek ister misiniz ya da birlikte bir tarife seçelim mi? " diye neden bir öneri bilgilendirmede bulunmaz. Şimdi burada ard niyet yok mu? Bu vatandaşı, sana sadık müşterini nitelikli oldubittiye getirmek değil midir? 670 lira ödediğim fatura 970,8 lira olarak bana dayatıldı sandım ama yok başka tarifeye geçsem bile paket harici kullandığım için 970 üzerine üzerine 500 küsur lira daha vermem gerekiyormuş. Ben kesinlikle iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. Bu ahlaktaki bir firma ile devam etmek kendime saygısızlıktır. Benim güzel ülkemde bunu denetleyecek bir merci var mı? Bilmiyorum. Evimde çekmeyen bu kalitesiz hizmete reva görülen bu. Şimdi sinirle hızlıca çaresiz bir şekilde Vodafone'a geçiş başvurusu yaptım. Hayatımda ilk kez bir kurumu bu platforma şikayet ediyorum. Benden bu paraları öylede böylede cebren hile ile alacaksınız. Hakkımı helal etmiyorum! Diğer hattımı en yakın zamanda operatörünüzden alıyorum. 30 yıllık bir hiçsiniz gözümde.

12 Kasım 2024 08:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

12 Kasım 2024 08:33

Merhaba Murat Bey, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizlerin beklentilerini göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Yıllık aboneliğiniz sona erdiğinde SMS ile bilgilendirme yapılmakta ve faturanıza mevcut paketinizin veya biten bir paket ise yerine belirlenen paketin indirimsiz bedeli yansımaktadır. Hattınıza uygun avantajlardan faydalanmaya devam etmek için katılabileceğiniz yıllık abonelik paketleri ve size özel kampanyalarımızı Turkcell uygulamasından inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Murat
12 Kasım 2024 16:00

Yazık hala ayıbınıza devam ediyorsunuz gerçekten çok yazık. Kimsede ses çıkarmıyor

Demir sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 13:03
Turkcell Ayıbı Haksız Fatura
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
26 Eylül 2023 00:09
Turkcell Şikayetim Var Acil
Turkcell Şikayetim Var Acil
Banu sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 08:07

Turkcell Taahhüt Bitiminde Habersiz Yüksek Fatura ve Güven Kaybı Yaşadım

İlkay
28 Temmuz 11:03
Biri sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 14:09
Turkcell Kategorileri