24 Nisan 2013

Turkcell Vınn Mağduruyum!

Kendi verdikleri Vınn modemlerinde arıza çıktı. Modemi kullanamıyorum, Teknoloji danışmanı ile görüştük, diyor ki Faturasını garanti belgesini getirin, Servise geri gönderelim. Peki bu arada ben internete giremiyorum, ama tarifeme esas olan aylık 36 TL kesilecekmiş.

1. ) Bana bozuk VINN satıyor, sonra yok KVK yok Başka firmanın ürünü diyor, evrak arattırıyor. Allah aşkına benim bu modemi başka bir yerden alma şansım var mı? Niye ben sizin belgenizi aramak zorundayım?

2. ) Modem teknik arıza bölümüne gelince bir tutanak tutalacakmış, o tarihten itibaren faturama para yansımayacakmış. Peki bu zamana kadar ki mağduriyetim?

3. )Kontratı iptal edemiyorum.

Ramazan 67 Okunma

Cevaplar

  • Ramazan 09 Mayıs 2013

    Merhabalar... Gelinen noktaya bakın ki, Turkcell hala bana ne cevap yazdı, ne de dönüş yapabildi... Turkcelin kapsama alanı dışında kalmış biriyim.. Geçen ayki, kullanamadığım internetin faturasını da ödemek zorunda kaldım, haram olsun diyorum, buraya o kadar yazmama rağmen bir işlem yapmadınız... Başarısız ve iletişimsiz Turkcell :(

  • Ramazan 06 Mayıs 2013

    Sayın Turkcell; Ne olur Vınımı iptal edin, size yalvarıyorum!... Vınn cihazınızın faturasını da buldum, teknik servise de gönderdim, ama artık geri gelmesini de istemiyorum, kullanmakta istemiyorum, noolur kontratımı iptal edin, Eğer müşteri hizmetleri ve memnuniyeti diye bir şey varsa, durun ve düşünün, benim nazarımda siz neredesiniz?...

  • Ramazan 06 Mayıs 2013

    2 Defa aradığınızda müsait değildim, insanlık hali, ama sonra ben sizi aradım. Yaptığım görüşmenin hiç bir çözümü de olmadı. Aradık, ulaşamadık, bu bir çözümmüdür? Bence değil... Bu sebeple ankette bütün sorulara 0 notu verdim, Bilginize...

  • Turkcell Temsilcisi29 Nisan 2013

    Müşterimizi 29.04.2013 tarihinde GSM numarasından iki kez aradık ancak ulaşamadık. Bunun üzerine, müşterimizin e-mail adresine şikayeti ile ilgili bize ulaşması gerektiğini belirttiğimiz e-mail gönderilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize [email protected] adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Ramazan 27 Nisan 2013

    Sayin Turkcell' ben sizden kontratimin iptalini istiyorum baska bir talebim yok' ben vin aldigima pisman oldum'sorun ve problem cozme noktasinda da cok zayif kaliyorsunz. Turkcell bayi ile gorustum' 532yi aradim zaten' herkes birbirine atiyor' musteri hizmetlerine hic yararli olmadi- kac gundur nete giremiyorum' tespit edebilirsiniz

  • Turkcell Temsilcisi25 Nisan 2013

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize [email protected] adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön