Turkcell TV+ Yanıltıcı Kampanya Ve Fatura Sorunu

12 Eylül 09:52

20 Temmuz 2024 tarihinde Turkcell Superonline tarafından aranarak, sözleşme bitimine az kaldığı belirtilerek bir kampanya sunacaklarını söylediler. İnternet + TV Plus 460 TL. Bunu birkaç kez teyit ettirdim, problem olmasın diye. Sonra evimde Superonline çekmediğini belirttim, bana router göndereceklerini söylediler ama nereden bilebilirdim ki benim TV Plus kampanyasından çıkartıp router olan kampanyaya dahil ettiklerini, bunu bana belirtmeden yaptılar. Sonra ilk faturam geldiği zaman 540 TL olarak geldi. Arayıp söyledim, beni başka kampanyada olduğum için TV Plus'ın ücretini aldıklarını belirttiler. Router'ın kutusunu bile açmadım, iade edeyim ama TV Plus kampanyasında kalayım dememe rağmen kabul etmediler ve ses kayıtlarından benim 'TV Plus ve internet 460 TL olacak değil mi?' cümlemi inkar ettiler. Böyle bir cümle kurmamışım ama ben 2-3 kez teyit amaçlı böyle bir cümle kurduğumdan eminim. Beni yalancı da çıkarttılar. Teşekkür ederim, Turkcell ailesine...

12 Eylül 09:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

12 Eylül 21:32

20 temmuzdaki ses kaydını dikkatli dinleyin beni yalancı çıkardınız. O ses kaydında defalarca; 460 TL nin içinde TV Plus'ta diye defalarca teyit ettim bu şekilde cümle kurdum ama müşteri temsilcimiz öyle bir cümleniz yok dedi.

13 Eylül 10:45

Merhaba Ahmet Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 5.09.2024 09:25 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, TV+

13 Eylül 19:38

Evet bilgi verildi söylediğim cümleyi söylemediniz dediniz yalancısınız... Ayrıca TV Plus in üyeliğimin bitmesine 2 ay var ama sözleşmem bitmediği halde bana onun faturasını yolladınız. Gerçekten tam bir yalancısınız sizinle sozlemesmem. Bittiği anda ilişkimi. Keseceğim ve çevreme de yayacağım.

Onur
28 Eylül 01:00

Turkcell TV+ Turkcell Superonline Abonelik Sorunu

Davut
12 Eylül 19:32

Superonline TV+ Yan Oda Hizmeti Diye Beni Mağdur Etmiştir.

Erdem
02 Eylül 15:11
Superonline TV+ Yan Oda Hizmeti Diye Beni Mağdur Etmiştir.
superonline-tv-yan-oda-hizmeti-diye-beni-magdur-etmistir-1.pdf

15 Gündür TV Plus Kurulmadı