sta-1-hoverYetersiz Çözüm

Turkcell TV Telefon Kayıtları İncelenmesi

Erol Erol05 Aralık 2019 14:05

31/10/2019 tarihinde Superonline internet+01/11/2019 tarihinde Turkcell TV. Engelli Abonesi oldum. Ancak bir ay sonra hem açık olan kanallar kapanmaya başladı hem de telefonuma 26.00 TL. Fatura geldi. 29/11/2019 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım neden bazı TV kanallarının kapandığını ve niçin fatura geldiğini ifade ettim. Ayrıca; abonelik aşamasında müşteri hizmetleri ile yapılan telefon görüşmelerinin hiç birinde bana bazı kanalların kapanacağı ve ayrı bir fatura geleceği söylenmediğini ifade ettiğimde bana bunların söylenmesinin gerektiği ifade edilerek telefon kayıtlarını inceleyeceğiz ve size en kısa zamanda bilgi vereceğiz dediler.

05/12/2019 tarihinde müşteri hizmetleri beni aradı. Kayıt altına alınan telefon görüşmelerinden hiç söz etmeyerek bana faturanın bir defaya mahsus vergi olduğunu. TV kanalların ise paketimden kaynaklandığı ve yaptığım sözleşmede belirtildi ifade edildi. Israrla kayıtlı telefon görüşmelerini incelediniz mi müşteri hizmetleriniz bana bunlardan hiç söz etmiş mi diye sormama karşılık hiçbir cevap verememiş otomatiğe bağlanmış gibi sadece imzaladığınız sözleşme kayıtlarında bunlar yazıyor diyor.

Bilindiği üzere bankadan para çekerken imzaladığımız belgeler ile sizlerin imzalattığı belgeleri kimseler okumaz sadece bizlerce önemli olan konuları sizler açıklarsınız o kadar. Müşteri hizmetleri ile yapılan telefon görüşmesinden anlaşılan şudur ki telefon kayıtları incelenmiş haklı olduğum görülmü şki bana sadece imzaladığım sözleşmeden bahsediyorlar.

Sizlerden talebim haklılığımın tarafınızca onaylanması ve tüm TV kanallarının açılmasını ve tarafıma tahsil edilen faturanın kaldırılmasını istiyorum.

  • - Görüntüleme

Cevaplar

Turkcell TV Logo Turkcell TV 13 Aralık 2019 14:44

Müşterimizin Müşteri Hizmetlerine ilettiği talebine istinaden inceleme yapılmış olup, müşterimize 13.12 .2019 tarihinde SMS ile bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0532 532 0000 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla. Turkcell TV+

profile-icon Erol 05 Aralık 2019 14:44

Yazdığınız cevaba bakar mısınız... Ben 31/10/2019-01/11/2019 tarihlerinde internet+tv abonesi olmuşum sizin verdiğiniz tarihi ve cevaba bakar mısınız. Ne diyelim bilmiyorumki... "Turkcell TV ++++ Temsilcisi2 d Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 21.06.2018 10:45’de görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Turkcell TV +++++" Bu tür hatalarınızdan dolayı abone olduğuma pişman oldum... Sorunlarımı çözmüyorlar tam açıklama yapamıyorlar söz ettikleri tek şey imzaladığınız sözleşme... Telefon kayıtları ne işe yarıyor. Orada haklıyım sözleşmede haksızım. Bana tüm sorularıma cevap verecek birini arıyorum... Sizden gelecek cevaba göre CİMER'e ve Hakem Heyeti'ne başvuracağım...

profile-icon Erol 05 Aralık 2019 14:30

Yazdığınız cevaba bakarmısınız... Ben 31/10/2019-01/11/2019 tarihlerinde internet+tv ++++ abonesi olmuşum sizin verdiğiniz cevaba bakarmısınız. Ne diyelim bilmiyorumki... "Turkcell tv ++++ Temsilcisi2 d Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 21.06.2018 10:45’de görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Turkcell tv +++++"

profile-icon Erol 05 Aralık 2019 14:22

Bu tür hatalarınızdan dolayı abone olduğuma pişman oldum...

profile-icon Erol 05 Aralık 2019 14:18

Sorunlarımı çözmüyorlar tam açıklama yapamıyorlar söz ettikleri tek şey imzaladığınız sözleşme... Telefon kayıtları ne işe yarıyor. Orada haklıyım sözleşmede haksızım. Bana tüm sorularıma cevap verecek birini arıyorum... Sizden gelecek cevaba göre CİMER'e ve Hakem Heyeti'ne başvuracağım...

Turkcell TV Logo Turkcell TV 05 Aralık 2019 14:12

Konu ile ilgili gerekli tüm incelemeler tamamlanmış, müşterimiz ile 21.06.2018 10:45’de görüşülerek konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Turkcell Superonline ile ilgili her türlü soru ve talebinizi, 0532 532 00 00’yi arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek Müşteri Hizmetlerimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Turkcell TV+

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler