02 Ekim
Soner'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Turkcell TV+ aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Online internet sitesinden iptal etmeye çalıştığımda uygulamadan iptal edin diyor uygulamadan iptal etmek istediğimde siteye yönlendiriyor veya 532 li numarayı aramamı söylüyor. Numarayı arıyorum müşteri temsilcisi bana üyeliğiniz görünmüyor diyor. Ben şu an 7 gün ücretsiz deneme deyim bulunduğum yerde internet sıkıntısı çektiğim için paketimin TV+ da 5 GB vardı onunla film dizi indirdim ve paketim yenilendi bu sefer indirdiklerim açılmıyor. Du bende üyeliğimi iptal etmek istiyorum.

Turkcell TV+ Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 21 dk
02 Ekim 08:25

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

02 Ekim 11:31

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizi 0532 532 00 00 numaramızdan 02.10.2023 tarihinde aradık ancak size ulaşamadık. Bu numaramızdan sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TV+

02 Ekim 12:38

Merhaba Soner Bey, Talebiniz ile ilgili sizi 0532 532 00 00 numaramızdan 02.10.2023 tarihinde 2. kez aradık ancak size ulaşamadık. Her türlü soru ve görüşleriniz için bize dest[email protected] üzerinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

02 Ekim 15:35

Teşekkürler

Turkcell TV+ TV+Plus Ev Üyelik İptal Edememe

Ogün
2 hafta önce

8 Nisan 2022 tarihinde Turkcell Pasaj uygulamasından TV+Ready ürününü, sadece ulusal kanalları izleyebilmek için 70 TL taksit ve 24 ay vade ile satın aldım. Taksitler her ay faturama yansıtılarak tahsil ediliyor. Buraya kadar her şey normaldi, ancak anormal olan, benim rızam alınmadan abonelik başla...

İptal Premium TV Plus Üyesi

Yusuf
2 hafta önce

Turkcell TV Premium paketini kullanıyordum ve artık kullanmak istemiyorum paketini iptal etmek istiyorum. Onu da yapamıyorum. Bostan boşa paket ücreti ödemek zorunda kalıyorum. TV+ uygulaması üzerinden giriş yapıyorum ayarlar kısmından paket iptal etme seçeneğine tıklıyorum ve hata veriyor.

Nurçin
3 hafta önce

Geçtiğimiz ay 2023 eylül ayında internet aboneliğimizde taahhüdümüzün dolduğu gerekçesiyle fiyat güncellemesi geldi ve internet paketimizi değiştirebileceğimizi söyleyip eski paketimiz 111 TL iken yeni paket için 270 TL'lik bir paket seçeneği ve yanında da ücretsiz olarak 24 ay kullanabileceğiniz Tu...

Ücretsiz Denilerek Tanımlanan Turkcell TV+ Üyeliğinin Ücretli Olması

Bilal
4 hafta önce

Turkcell Superonline Fibere Giriş Paketi kurulumum yapıldı. Paketimin içeriğinde TV+ üyeliği yoktu. Ancak bir hafta sonra iletişime geçildi ve TV+ın ücretsiz bir sene olduğu söylendi. Teyit etmek için 3 görüşme gerçekleştirdim. Hepsinde TV+ ın Superonline paketim dahilinde ücretsiz olduğu söylendi. ...

Turkcell TV+ İptal Plus TV

Rukiye
25 Ekim

Turkcell TV Premium paketini kullanıyordum ve artık kullanmak istemiyorum paketini iptal etmek istiyorum. Onu da yapamıyorum. Bostan boşa paket ücreti ödemek zorunda kalıyorum. TV++ uygulaması üzerinden giriş yapıyorum ayarlar kısmından paket iptal etme seçeneğine tıklıyorum ve hata veriyor.

Turkcell TV+ İptal Plus TV

0 Yorum